Alle vacatures

   Accountmanager West-Nederland (40 uur) – Nijkerk

   Introductie

   Voor de regio West-Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager. De standplaats voor deze functie is Nijkerk.

   Functie

   Als accountmanager bij Huuskes ben je in staat om onze culinaire concepten te vertalen naar mogelijkheden voor de intra- en extramurale zorgmarkt. Je bewerkt zelfstandig de markt in jouw regio, waarbij een grote nadruk ligt op de acquisitie van klanten. Daarnaast krijg je een eigen portefeuille van bestaande relaties in beheer, die je proactief moet onderhouden.

   We verwachten van jou dat je in staat bent om een eigen verkoopplan op stellen en te zorgen voor de uitvoering hiervan. De functie zit vol uitdaging en ontplooiingsmogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast salesteam, waarbinnen een open en informele sfeer heerst. Je rapporteert aan de verkoopleider.

   Functie eisen

   Je hebt een aantal jaren ervaring en bent toe aan de volgende stap in je commerciële carrière. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting hogere hotelschool of commerciële economie.

   Je bent op en top gastheer/gastvrouw en beschikt over een grote passie en affiniteit voor eten en drinken. Je hebt een winnaarsmentaliteit, bent communicatief vaardig en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Jouw onderscheidend vermogen is een sterke overtuigingskracht, pioniersmentaliteit en oplossingsgerichtheid. Je bent woonachtig in de regio.

   Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

   Solliciteren

   Alle vacatures