Alle vacatures

   Beheerder Kwaliteitssystemen (24-40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze afdeling Kwaliteit zijn wij per direct op zoek naar een Beheerder Kwaliteitssystemen. Bij voorkeur voor 40 uur per week, maar een parttime dienstverband is bespreekbaar.

   Functie

   Als Beheerder Kwaliteitssystemen zorg je voor het beheer en optimalisatie van de bestaande kwaliteitssystemen en systemen in ontwikkeling en neem je deel aan interne overlegstructuren zoals het Milieu/MVO- en HACCP-team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van in- en externe kwaliteitsaudits, opstellen kwaliteitsrapportages, het initiƫren van en coƶrdineren van verbetertrajecten.

   De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats binnen de vestiging Enschede. Doordat de afdeling Kwaliteit vanuit Enschede alle locaties aanstuurt, bezoek je ook de andere locaties voor de uitvoering van interne kwaliteitsaudits.

   Functie eisen

   Je beschikt over minimaal mbo+ denk- en werkniveau en een relevante opleiding op gebied van kwaliteit en veiligheid. Ervaring in de levensmiddelenbranche is gewenst. Je hebt een brede kennis op gebied van internationale wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen (zoals ISO22000 FSSC en ISO 14000), MVO en Skal.

   Je bent oplossingsgericht en weet andere mensen op een goede manier te overtuigen van jouw boodschap of doel. Je bent iemand die makkelijk communiceert met de verschillende lagen binnen en buiten de organisatie. Je bent flexibel en kunt goed in teamverband werken. Incidenteel ben je ook op zaterdagen beschikbaar.

   Solliciteren

   Alle vacatures