Alle vacatures

   Content Medewerker Marketing en Communicatie (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze afdeling Marketing en Communicatie zijn wij op zoek naar een Content Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schrijven/creëren en publiceren van artikelen, interviews, blogs en visuele content voor onze online en offline mediakanalen.

   Functie

   Huuskes gebruikt een groot aantal kanalen om te communiceren met haar (potentiële) doelgroep. Denk hierbij aan de website, social media, folders, magazines en nieuwsbrieven. Als Content Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het schrijven, creëren en publiceren van inspiratievolle artikelen, interviews en blogs in deze media. Tevens bedenk je video- en andere visuele content en begeleid je de ontwikkeling hiervan. Wij verwachten van jou dat je actief meedenkt over het optimaliseren en doorontwikkelen van onze communicatiestrategie.

   Je beheert onze website en social media, zorgt voor publicaties op onze bestelportals en zorgt voor de opmaak en verzending van onze periodieke nieuwsbrieven. Daarnaast is een belangrijke taak het schrijven van interviews en artikelen voor onze magazines die 10 keer per jaar verschijnen. Je zorgt voor de afstemming met reclamebureaus voor de opmaak van onze magazines, brochures en andere uitingen.

   Je maakt onderdeel uit van onze afdeling Marketing en Communicatie, waarbij je veelvuldig samenwerkt met onze Marketeer, E-shopmanager en Medewerker Marketing en Communicatie.

   Functie eisen

   Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting journalistiek of communicatie, waarbij een sterke affiniteit of ervaring met voeding een must is. Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie of aantoonbare ervaring met het schrijven over voeding en/of de zorgmarkt.

   Je bent nieuwsgierig, ondernemend en proactief. Je verdiept je graag in nieuwe onderwerpen, trends en ontwikkelingen. Je schroomt niet om collega’s of klanten te bellen of bezoeken voor een interview zodat jij op basis van dat interview een artikel kan schrijven. Je bent creatief en vernieuwend. Je weet steeds weer nieuwe onderwerpen en thema’s te bedenken die relevant zijn voor onze doelgroepen.

   Solliciteren
   Heb jij interesse in deze functie? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief. Solliciteren kan alleen via onze website. Graag zien wij jouw schrijftalent terug in jouw creatieve motivatiebrief.

   Solliciteren

   Alle vacatures