Alle vacatures

   Junior Inkoper (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze vestiging te Enschede zijn we op zoek naar een Junior Inkoper voor 40 uur per week.

   Functie

   Als Junior Inkoper zorg je voor ondersteuning in het totale inkoopproces van Huuskes. Je zoekt afstemming met interne budgethouders over de kwaliteitseisen van goederen en diensten en beoordeelt deze aanvragen. Vervolgens verricht je marktonderzoek en vergelijk en beoordeel je de offertes. Je onderhandelt met leveranciers, stelt raamcontracten op en ondersteunt bij het opstellen en het afsluiten van contracten, bewaakt de inkoopprocedures en ziet toe op naleving van de afspraken en vervolgtaken. Je houdt actief contact met leveranciers over de kwaliteit van de dienstverlening en rapporteert hierover aan je leidinggevende.

   Functie eisen

   Je bent iemand die makkelijk communiceert, zowel intern in de organisatie als met leveranciers. Bij de uitvoering van je werkzaamheden ben je in staat op te treden als ambassadeur van Huuskes waarbij het verkrijgen van de beste inkoopcondities samengaat met de goede relatie met onze leveranciers. Je bent een scherpe onderhandelaar en schriftelijk sterk. Je hebt ervaring in het voorbereiden en het opstellen van contracten. Je bent standvastig, kan goed in teamverband werken en in het overtuigen van mensen. Je bent flexibel en doelgericht.

   Voor een goede uitoefening van deze functie is een relevante hbo-opleiding een vereiste. Hiernaast is een vakgerichte vervolgopleiding een duidelijke pré. Je hebt aantoonbare ervaring op inkoopgebied.

   Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

   Solliciteren

   Alle vacatures