Home Leveranciers Hoogenboom

   Hoogenboom

   Sinds jaar en dag is Hoogenboom Benelux B.V. een hoogwaardig leverancier van zowel grondstoffen, halffabrikaten als kant&klare producten voor de professionele gebruiker: horeca, bakkerij, instellingen, catering en industrie. De producten worden geleverd via alle bestaande grootverbruik-, bakkerij en horecagrossiers, waardoor een landelijke dekking gewaarborgd is.

   Klanttevredenheid staat bij Hoogenboom hoog in het vaandel. Middels haar gekozen marktbenadering probeert Hoogenboom Benelux B.V. haar klanten optimaal van dienst te zijn. Al onze medewerkers streven ernaar om producten en diensten te leveren met een toegevoegde waarde inspelende op behoefte en wensen binnen de verschillende segmenten. Daarnaast bieden extra ondersteuning middels bijvoorbeeld speciale gebaks- of dessertcyclus t.b.v. instellingen, winkelformules ten behoeve van het bakkerij kanaal, trendy consument concepten voor de horeca, productidee├źn en recepturen ten behoeve van industrie, aanbieding van cursussen en een speciaal thema assortiment gericht op de jaarlijkse feestdagen et cetera. Ook met onze website proberen wij tevens zo goed mogelijk aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

   Wereldwijd hanteren wij uniforme kwaliteitsnormen. Alle productiebedrijven en magazijnen beschikken over diverse kwaliteitscertificaten. Tevens controleren wij de kwaliteitsgaranties van de bedrijven die wij vertegenwoordigen.

   In samenwerking met de research afdelingen van onze fabrikanten zijn wij continu op zoek naar producten die inspelen op nieuwe trends, nieuwe toepassingen of extra meerwaarde bieden voor onze klanten.

   We onderzoeken voortdurend hoe we onze prestaties kunnen verbeteren. Pro-actief handelen en continu evalueren van prestaties op alle gebieden en wanneer nodig aanpassen. De feedback van onze klanten helpt ons onze effici├źntie te meten en te verbeteren.

   www.hoogenboom-benelux.nl

   Alle leveranciers