Alle vacatures

   Medewerker Kwaliteit (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een Medewerker Kwaliteit voor 40 uur per week.

   Functie

   Als Medewerker Kwaliteit zorg je voor het opstellen van kwaliteitsrapportages, uitvoeren van interne kwaliteitsaudits, afhandelen van interne klachten en het initiëren en coördineren van verbetertrajecten en overige QC werkzaamheden binnen een productieomgeving in de Food. Ook is er een coördinerende rol voor het toezicht op en overleg met externe leveranciers op het gebied van schoonmaak en ongedierte bestrijding. Daarnaast ben je in staat om waar nodig projectmatig verbeteracties op te stellen, te coördineren en implementeren.

   Functie eisen

   Je bent iemand die makkelijk communiceert met de verschillende lagen binnen en buiten de organisatie. Tijdens de uitvoering van de verschillende werkzaamheden ben je in staat om op te treden als een ambassadeur/vertegenwoordiger van de afdeling Kwaliteit, zowel binnen als ook buiten Huuskes. Je kan op een goede manier mensen overtuigen van je boodschap of doel. Je bent flexibel en kunt goed in teamverband werken. Je hebt ervaring in de levensmiddelenbranche en beschikt over een analytisch en oplossingsgericht denkvermogen. Daarnaast beschikt je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

   Je beschikt over minimaal mbo+ denk- en werknivea en hebt de opleiding levensmiddelentechnoloog afgerond. Je hebt aantoonbare werkervaring op een kwaliteitsafdeling binnen een productieomgeving en beschikt over ervaring met kwaliteitssystemen zoals ISO 901, ISO 22000 FSSC, HACCP of BRC. Verder beschik je over ruime kennis van de geldende wet- en regelgeving op het gevied van voedselveiligheid. Je bent ook bereid om incidenteel op zaterdagen te werken.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

   Solliciteren

   Alle vacatures