Home Nieuws Eindejaarsspecial 2016

      Eindejaarsspecial 2016

      12 september 2016

      Traditie in een nieuw jasje

      Kerst is hét moment om eens lekker culinair uit te pakken. Ook dit jaar hebben we bij Huuskes weer hard gewerkt om een bijzonder en gevarieerd kerstmenu samen te stellen. Het kerstmenu staat dit jaar in het teken van ‘traditie in een nieuw jasje’. Dit betekent dat we traditionele gerechten hebben vernieuwd door ze een bijzondere twist te geven, maar ook de folder een nieuw jasje hebben gegeven. Denk aan witlof met peer in plaats van de traditionele combinatie met gekarameliseerde suiker. Of aardappelpuree met venkel en dille. Zo’n nieuw jasje maakt een gerecht direct bijzonder en extra smaakvol. Dit jaar gaan we terug naar de basis, maar dan wel nét even wat feestelijker. Mijn favoriet? Dat is toch wel het kip-kerstbroodje met cranberryvulling. Een heerlijk gerechtje met een prachtige ambachtelijke uitstraling. Daarnaast ben ik ook trots op onze kalkoenmedaillon Mediterranee. Deze is lekker mals door de sousvide garing en zit in een heerlijk Mediterraans jasje van olijfjes en kappertjes. Een echte aanrader voor degene die eens wat anders wil met Kerst.

      Geniet ervan deze feestdagen!

      Koen van der Meulen
      Productontwikkelaar

      Klik hier om de vernieuwde Eindejaarsspecial 2016 inclusief DKW-gedeelte te bekijken.

      Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen?
      Vraag hem vandaag nog aan via o.v.v. Eindejaarsspecial 2016.

      Nieuwsarchief