Home Nieuws Eten & Zo: de app voor kleinschalige zorg

   Eten & Zo: de app voor kleinschalige zorg

   4 maart 2014

   Huuskes introduceert begin 2014 dé app Eten & Zo voor kleinschalige zorg. Een unieke digitale kookassistent welke medewerkers en bewoners volledig zal ondersteunen en faciliteren bij de dagelijkse organisatie van lekker en verantwoord eten en drinken.

   We bieden slimme, culinaire oplossingen die volledig aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Of een klant nu kiest voor kant-en-klare maaltijdcomponenten of zelf wil koken. Daarbij beschikt de app over een compleet en volledig boodschappenassortiment van ruim 4.000 artikelen en geeft veel vormen van productinformatie. We inspireren met culinaire innovaties en recepten.

   Op vrijdag 28 februari jl. is de eerste klant van start gegaan met de pilotfase van de app Eten & Zo. Twee afdelingen van de nieuwe Sensire locatie Pelgrim in Gaanderen hebben hun eerste bestellingen geplaatst middels de app. Onder begeleiding van projectmanager Harrian van den Akker en accountmanager Ron Ketelaar zijn ze gestart met de app en krijgen ze hun eerste levering vandaag uitgeleverd! De medewerkers van de twee huiskamers waren erg enthousiast over de mogelijkheden van deze digitale kookassistent.

   De komende dagen zullen meerdere locaties gaan opstarten, waaronder afdeling Lindenhof van Vierstroom Vivaldi en Bruggerbosch te Enschede. Binnen twee maanden zullen er ruim veertig afdelingen volgen.

   Nieuwsarchief