Alle vacatures

   Routechauffeur (oproep) – Beuningen

   Introductie

   Huuskes is een totaalleverancier op het gebied van eten en drinken voor onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants, horeca en cateraars. Met een team van 150 chauffeurs brengen wij dagelijks een breed assortiment koelverse producten, diepvriesartikelen, droge kruidenierswaren, non-food artikelen en maaltijden naar onze klanten. Ben jij onze nieuwe collega die deze producten aflevert bij onze klanten?

   Functie

   Als routechauffeur bij Huuskes zorg jij ervoor dat onze klanten worden beleverd volgens het aangegeven routeschema. Wij beschikken over moderne vrachtwagens die toegerust zijn op het leveren van levensmiddelen, door de aanwezigheid van een koel- en diepvriescompartiment. Jij zorgt ervoor dat onze producten tijdig en in goede conditie worden afgeleverd. Omdat wij dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, kan het zelfs zo zijn dat je producten af dient te leveren tot in de koelkast van onze klant.

   Onze chauffeurs vertrekken vroeg in de ochtend en zijn doorgaans voor 15:00 uur weer terug op locatie. Je bent flexibel inzetbaar en wordt met name ingezet voor vrijgekomen ritten.

   Functie eisen

   Je beschikt over een geldig rijbewijs C(E), chauffeurspas en code 95. Omdat je het visitekaartje van ons bedrijf bent, ben je representatief, flexibel en klantgericht. Je weet goed om te gaan met onverwachte situaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners in het geval van onvoorziene situaties.

   Aanbod

   Wij bieden een dienstverband op oproepbasis, waarbij je flexibel wordt ingezet. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij een chauffeursvergoeding, aantrekkelijke toeslagenregeling, directe uitbetaling van de vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

   Wij kunnen van jou vragen dat je de procedure doorloopt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

   Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website en wij laten jou zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

   Solliciteren

   Alle vacatures