Alle vacatures

   Zaterdagbaan/bijbaan diverse afdelingen – Enschede

   Introductie

   Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die op flexibele basis enkele dagdelen per week willen werken waarbij de zaterdag het vaste uitgangspunt is.

   Functie

   Afhankelijk van de afdeling waar binnen je gaat werken zijn er verschillende werkzaamheden denkbaar. Je verzamelt bestellingen correct met behulp van een geavanceerd orderpicksysteem en waar nodig logistieke hulpmiddelen (zoals elektropallettrucks, palletwagens, etc.). Vervolgens stapel je de bestellingen correct op en/of verpak je de producten zodat deze in goede orde afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Je sorteert de producten op route en/of klantniveau en maakt deze verzendklaar.
   Je snijdt de AGF-producten zodat er daarna salades, rauwkosten, voorgesneden groentes, etc. geproduceerd kunnen worden voor de klanten. Of je stelt de geportioneerde maaltijden samen conform de opgegeven bestellingen.

   Functie eisen

   Afhankelijk van de afdeling waar binnen je gaat werken zijn er verschillende functie-eisen denkbaar. Je bent minimaal één à twee dagdelen (mogelijk ook ’s avonds) doordeweeks beschikbaar en de zaterdag. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken maar ook in teamverband. Tot slot werk je nauwkeuring en beschik je over logistiek inzicht.

   Solliciteren

   Alle vacatures