Alle vacatures

   Afstudeerstage Marketing & Communicatie (hbo) – Enschede

   Introductie

   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreidt over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment produceren wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Functie

   Voor de periode september t/m januari (in overleg is later starten ook mogelijk) zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste afstudeerder die voor Huuskes een imago/klanttevredenheidsonderzoek gaat uitvoeren. Hierbij ga je inventariseren in welke mate onze diverse klantgroepen tevreden zijn over onze producten, diensten en concepten en ga je tevens onderzoeken wat het imago van Huuskes onder deze klanten is. Op basis van je bevindingen geef je vervolgens een advies omtrent de belangrijkste verbeterpunten waarmee Huuskes haar klanttevredenheid en imago nog verder kan optimaliseren.

   Tijdens de afstudeerstage ben je werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie bij Huuskes. Hierbij krijg je, naast de uitvoering van je onderzoek, ook de kans om ervaring op te doen in diverse marketingcommunicatieactiviteiten.

   Functie eisen

   Je zit in de laatste fase van je hbo opleiding richting communicatie, marketing of een andere commerciële richting. Je bent ondernemend, zelfstandig en leergierig en hebt affiniteit met voeding en de zorgsector. Daarnaast beschik je over goede communicatievaardigheden en een goed analytisch vermogen.


   Solliciteren

   Alle vacatures