Alle vacatures

   Assortimentsbeheerder e-shops (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Assortimentsbeheerder e-shops. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de commerciële artikelinformatie in onze online bestelsystemen Eten & Zo en Eten & Zo Thuis.

   Functie

   In de functie als Assortimentsbeheerder e-shops beheer je de artikelgroepen in onze online bestelsystemen Eten & Zo en Eten & Zo Thuis. Je zorgt ervoor dat deze artikelen worden gecategoriseerd. Daarnaast zorg je ervoor dat alle artikelen voorzien worden van de juiste commerciële artikelinformatie zoals foto’s, commerciële titels en andere kenmerken. Je zorgt ervoor dat artikelen die niet meer verkoopbaar zijn voorzien worden van een goed alternatief en neemt alle artikelaanvragen in behandeling.

   Een deel van onze benodigde artikelinformatie komt binnen via koppelingen uit systemen van externe partijen. Jij coördineert de afstemming met deze externe partijen. Tevens span jij je in om deze informatiestroom uit te breiden en te optimaliseren. Daarnaast ondersteun je jouw directe collega (E-shopmanager) bij commerciële activiteiten in de bestelsystemen, het testen van aanpassingen in deze systemen en het beantwoorden van interne en externe vragen omtrent de bestelsystemen.
   Huuskes heeft volop ambities en wensen waar het gaat om het uitvoeren/ontwikkelen van periodieke analyses en de vindbaarheid van de artikelen in onze bestelsystemen. In deze ontwikkeling zien wij in de toekomst een mooie rol voor je weggelegd.

   Als Assortimentsbeheerder bij Huuskes ben je onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie en werk je nauw samen met onze afdelingen ICT, Inkoop, Klantenservice en Datamanagement.

   Functie eisen

   Je beschikt over hbo werk- en denkniveau met daarbij 1 tot 3 jaar werkervaring. Daarnaast heb je uitstekende kennis van en vaardigheden in Excel, een gestructureerde en nauwkeurige werkhouding en goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over commercieel inzicht en analytisch vermogen. Tot slot heb je affiniteit met ICT en een proactieve en klantgerichte houding.

   Solliciteren kan tot en met 3 juni a.s.

   Solliciteren

   Alle vacatures