Alle vacatures

   Business Intelligence Specialist (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Binnen het team van informatiemanagement zijn wij op zoek naar een ambitieuze Business Intelligence Specialist. Ben jij als geen ander in staat om goede bruikbare rapportages te maken voor onze organisatie, dan ben jij de BI-specialist die we zoeken!

   Functie

   Als BI-specialist bij Huuskes zorg je voor het verzamelen van data uit verschillende systemen, waaronder ons ERP-systeem. Je behandelt verzoeken voor rapportages, beoordeelt de haalbaarheid en zorgt voor de technische uitvoering met behulp van Cognos.

   We vragen kennis en ervaring met datawarehouse modellen, beschikt over de nodige kennis en inzicht van (complexe) tabelstructuren, SQL-query’s en ODBC-koppelingen. Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen, werkt pro-actief en je hebt het vermogen om de bedrijfsprocessen te doorgronden. Hierdoor weet je op een efficiënte manier de data te vertalen naar informatie en vindt hierbij de balans tussen gegevens, performance en gebruiksgemak.

   Voor het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en samenstellen van de rapportages werk je nauw samen met collega’s van informatiemanagement, functioneel beheer en automatisering.

   Functie eisen

   Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting en hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent analytisch, flexibel, zelfstandig en resultaatgericht. Bij voorkeur beschik je over ervaring met Cognos.

   Aanbod

   Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw werkervaring. Je krijgt 33 vakantiedagen op jaarbasis, 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsfitnessregeling en fietsplan.

   Inlichtingen

   Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? We beantwoorden jouw vragen graag! Neem contact op met Martin Bakker (personeelszaken) via 088-3836 151 of m.bakker@huuskes.nl.

   Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   Solliciteren

   Alle vacatures