Home Concepten Chef Vitaal

   Chef Vitaal

   Heeft u het gevoel dat het bovenstaande ook bij u het geval is? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voedingssupplementen te slikken of speciale bijvoeding te nemen als aanvulling op de normale voeding. Al is dat in de praktijk niet altijd haalbaar. Daarom is het goed om te weten dat u ook elke dag kunt genieten van Chef Vitaal: een gevarieerd assortiment verse maaltijden waarmee u een eventueel tekort aan deze voedingsstoffen heel eenvoudig aanvult − én nog op een zeer smakelijke manier ook.

   Eten als bij een goed restauranthuuskes-chef-vitaal-1ff
   Elke maaltijd van Chef Vitaal wordt op ambachtelijke wijze bereid, volgens zorgvuldig uitgebalanceerde recepturen en met gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten. De maaltijden worden geleverd op een bord en prachtig gepresenteerd. U kunt de maaltijd in de oven of magnetron zetten en van daaruit rechtstreeks op tafel. Vervolgens zult u ervaren dat elke maaltijd smaakt alsof u bij een goed restaurant zit te eten.

   Verrijkt voor vitaliteit
   Wat deze nieuwe generatie maaltijden écht uniek maakt, is het feit dat ze verrijkt zijn met extra eiwitten, vitamine D en calcium. Deze voedingsstoffen (zogenaamde ‘macro- en micronutriënten’) worden volgens een beproefd culinair procedé verwerkt in een dun gourmetlaagje dat op elke maaltijd wordt aangebracht. En doordat dit extra laagje smaakloos is, blijft de oorspronkelijke smaak van de maaltijd volledig intact. Bij het opwarmen smelt het laagje en worden de extra voedingsstoffen opgenomen door het gerecht. Zo kan elke maaltijd van Chef Vitaal een bijdrage leveren aan uw vitaliteit en fitheid.

   huuskes-chef-vitaal-close-up-222 overheerlijke maaltijden
   Het assortiment van Chef Vitaal omvat overheerlijke verrijkte maaltijden, stuk voor stuk met zorg samengesteld. U kunt kiezen uit verschillende keukens als Hollands, Oosters en Mediterraans.

   Kies voor gemak en zekerheid
   Het mag duidelijk zijn: met de maaltijden van Chef Vitaal kiest u voor de gemakkelijkste manier om elke dag verantwoord én lekker te eten!