Home Concepten Culinaire concepten

   Culinaire concepten

   Zorg voor tevreden gasten
   De klant is koning. Dat geldt voor ons, en voor u. Meer en meer draait het om de tevredenheid van uw cliënten, zeker als het gaat om voeding. Uw bewoners willen puur, eerlijk en zo smakelijk mogelijk eten, terwijl u dit gestroomlijnd, op maat en voor een aantrekkelijke prijs geregeld wilt hebben. Die zorg nemen we u graag uit handen met drie innovatieve concepten:

   Vaste menukaart
   Uw bewoners kunnen dagelijks kiezen uit drie heerlijke menu’s. Elk menu, inclusief de meest reguliere diëten en consistentieafleidingen, bieden we u aan voor één vaste maaltijdprijs per hoofdgerecht zodat u altijd binnen uw gestelde budget blijft.

   culinaireconcepten

   Keuze menukaart
   Hier kunt u kiezen uit maar liefst 120 ambachtelijk bereide maaltijdcomponenten. De afdeling(en) kunnen zelf hun eigen menu’s samenstellen. Op maat verpakt en verkrijgbaar in meerpersoonsverpakkingen van één tot zes personen, inclusief de reguliere dieet- en consistentieafleidingen.

   Grote menukaart
   Een keuze uit ruim 120 versbereide gerechten in scherp geprijsde twee kilo verpakkingen. Alle vlees-, vis-, groente- en zetmeelgerechten van de Grote Menukaart kunt u bij een temperatuur van 120°C regenereren met optimaal behoud van smaak, voedingswaarde en vitamines.

   Uiteraard staan we borg voor een effectieve en efficiënte implementatie van uw voedingsconcept waarbij we u maximaal zullen ondersteunen en begeleiden.

   Meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers Verkoop binnendienst.