Home Disclaimer

   Disclaimer

   Alle informatie of links zoals verstrekt en richtlijnen zoals aangeboden op deze website, zijn van algemene aard en worden niet verstrekt met enige garantie voor de bruikbaarheid om te voorzien in de specifieke behoefte van een individueel persoon, een individuele onderneming of organisatie.

   De website wordt samengesteld door Huuskes. Daarbij wordt gebruik gemaakt van bronnen, die wij betrouwbaar achten. Bij de samenstelling van de inhoud van deze site is de nodige zorgvuldigheid in acht genomen. Huuskes aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of de volledigheid van de verstrekte informatie. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Het is niet toegestaan om informatie van de website te verveelvoudigen, te bewerken, publiek ter beschikking te stellen of commercieel te exploiteren. Huuskes is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige site die is verbonden dan wel gelinkt van of naar deze site.

   Huuskes kan uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op dergelijke aanbiedingen kunt u contact met ons opnemen, e-mail:

   Huuskes doet haar uiterste best om de inhoud van deze website telkens actueel te houden, maar het kan voorkomen dat informatie of links zoals verstrekt en richtlijnen zoals aangeboden op deze website verouderd zijn.

   Januari 2017