Alle vacatures

   E-shopmanager (40 uur) – Enschede

   Functie

   Als E-shopmanager bij Huuskes ben jij verantwoordelijk voor onze webshops Eten & Zo en Eten & Zo Thuis. Via deze twee webshops verkoopt Huuskes maaltijden en boodschappen aan kleinschalige woongroepen in de zorg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg) en ouderen thuis. De focus ligt hierbij op de B2B zorgmarkt.

   Je bent intern aanspreekpunt omtrent alle processen die direct met de webshops te maken hebben. Denk hierbij aan processen rondom bestellen, orderpicken, logistiek en facturatie. Jij zorgt ervoor dat de webshops optimaal functioneren en lost daarbij kleine dagelijkse problemen op. Hiervoor heb je veel contact met collega’s op verschillende afdelingen intern bij Huuskes, maar ook met onze accountmanagers en projectmanagers die onderweg zijn. Daarnaast span jij je in om deze processen in en rondom de webshops zoveel mogelijk te optimaliseren.

   Tevens verzorg je periodieke analyses en rapportages waarmee je de resultaten van de webshops in kaart brengt. Deze informatie gebruik je vervolgens om verbetervoorstellen te doen om daarmee de omzet in de shops en de gebruiksvriendelijkheid van de webshops te vergroten. Ook ondersteun jij bij de doorvoering van aanpassingen in de webshops die hiervoor nodig zijn. Dit doe je in samenwerking met onze Projectmanager E-shops, onze afdeling ICT en externe partijen.

   Je bent daarnaast verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in de webshops, denk aan spaaracties, recepten, inspiraties en aanbiedingen. Deze ontwikkel je samen met collega’s van de afdelingen Marketing, Inkoop en Calculatie. Vervolgens zorg jij ervoor dat deze commerciële activiteiten geïmplementeerd worden en continu geanalyseerd worden. Zodoende kun je deze activiteiten tussentijds optimaliseren en zorg jij voor het meest optimale resultaat.

   Als E-shopmanager bij Huuskes ben je onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie.

   Functie eisen

   Je beschikt over hbo werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in webshop beheer. Daarnaast heb je affiniteit met ICT, procesoptimalisatie en voeding. Je hebt kennis van en vaardigheden in Excel maar daarnaast beschik je ook over een goed analytisch vermogen. Je werkhouding is procesmatig en kent structuur, daarnaast ben je ook proactief, commercieel en klantgericht met goede communicatieve vaardigheden.

   Solliciteren

   Alle vacatures

   Waar ga je werken?
   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreidt over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Meer over Huuskes lees je hier.

   Wist je dat?

   • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 900 collega’s elke dag met veel plezier werken;
   • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
   • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
   • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.