Home Leveranciers Boermarke

   Boermarke

   Boermarke Desserts concentreert zich op de institutionele markt, de cateringmarkt en het horecasegment. Het bedrijf kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid en ambachtelijkheid. Bij het Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, bavarois, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Het assortiment van Boermarke bevat voor elk wat wils, Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken!  Naast het assortiment worden ook de verpakkinggroottes steeds belangrijker. Boermarke past zich daarbij aan op de trends en bewegingen in de markt. Op dit moment neemt kleinschalig wonen een enorme vlucht en dit heeft er onder andere voor gezorgd dat Boermarke inmiddels meer dan 70 verschillende producten in trays van 6 stuks verkoopt. Hierdoor kan iedere afdeling meer op maat en afgepast bestellen.

   De historie van Boermarke gaat terug tot 1987 toen begonnen werd met het zelf maken van ijs. Al snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie van het bedrijf gegroeid van kleinschalige aan-huisproductie van ijs tot de huidige dagelijkse fabricatie van 60.000 liter roomijs, vla, bavarois, yoghurt, pap en kwark op de locatie in Enschede. Het bedrijf beschikt over moderne productieruimten en is BRC Higher Level gecertificeerd.

   UITGEBREID ASSORTIMENT
   Boermarke beschikt over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils, Boermarke maakt zowel luxe als eenvoudige toetjes. Het bedrijf levert vele soorten ijs en bavarois en zo’n 25 verschillende vla-soorten, die ook verkrijgbaar zijn als suikervrije variant. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘Boer’n Toet’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesli-yoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit. Verder behoren onder meer griesmeelvla, bitterkoekjesvla, rijstevla en diverse soorten dubbelvla tot het assortiment. Met deze laatste producten speelt Boermarke in op de hedendaagse vraag naar variatie van de moderne consument. Ook maakt Boermarke verschillende soorten fruit en fruitsalades én verse huisgemaakte appelmoes en rabarber. De genoemde producten zijn verkrijgbaar in porties van 150 gram, deze eenpersoonsporties worden per 6, 12 of 24 stuks verpakt. Daarnaast zijn vele desserts ook leverbaar in grootverpakkingen van vijf of tien liter.

   FLEXIBILITEIT
   Bij de bereiding van de desserts gebruikt Boermarke alleen eerlijke en ambachtelijke producten, iets dat vanzelfsprekend zijn uitwerking heeft op de smaak, die vol en romig is ondanks het halfvolle karakter van de meerderheid van de producten. Daarnaast worden zoveel mogelijk natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Het bedrijf draagt verder zorg voor een korte tijd tussen productie en aflevering. Alle soorten desserts worden minstens twee maal per week gemaakt en blijven maximaal twee dagen in de fabriek. Niets wordt dus aan het toeval overgelaten! De portiepacks worden luchtdicht geseald waardoor uiterste versheid wordt gegarandeerd.

   www.boermarke.eu

   Alle leveranciers