Home Leveranciers CSM Benelux

   CSM Benelux

   CSM Benelux ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers – groot en klein -, industriële brood- en zuivelproducenten, retailers en talrijke foodservice klanten. Ons assortiment bestaat uit o.a. broodmixen, margarines, fruitvullingen, bake-off producten, muffins en donuts. CSM Benelux is tevens de naam achter een aantal sterke merken als Waldkorn, Molco, Carels, Debco, Trio bewust en Kate’s Cakes.

   Maar CSM Benelux gaat verder dan het leveren van kwalitatieve producten alleen. Meer dan ooit hebben onze klanten behoefte aan een betrokken partner die hen kan helpen succesvol te zijn.

   CSM Benelux voldoet aan die behoefte door het geven van uitgebreide vaktechnische en commerciële ondersteuning op maat. Door het ontwikkelen van vernieuwende concepten en producten die aansluiten bij de wensen van de consument. Door te blijven investeren in innovatie en in mensen.

   Onze activiteiten zijn lokaal gericht maar niet aan landsgrenzen gebonden. Als onderdeel van CSM hebben wij toegang tot een wereldwijd netwerk van kennis en technologie.

   www.molco-foodservice.nl

   Alle leveranciers