Home Leveranciers Zuivelhoeve

   Zuivelhoeve

   Mensen laten genieten van het beste en meest verse dat het platteland te bieden heeft. Dat is waar de Zuivelhoeve dagelijks naar streeft. De producten van Zuivelhoeve moeten boven alles dan ook ‘onmeunig lekker’ zijn.

   Sinds 1981 maakt de Zuivelhoeve van verse melk de lekkerste zuivelproducten. Het zijn unieke producten met een eerlijke en authentieke basis. Inmiddels zijn de Zuivelhoeve producten overal in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Engeland te koop. In alle jaren dat Zuivelhoeve zuivelproducten maakt, staat de kwaliteit voorop. Alles wordt bereid volgens oude receptuur. Zo wordt alleen verse melk gebruikt van boeren uit de directe omgeving van de Zuivelhoeve.

   Voor de horeca en cateringmarkt biedt de Zuivelhoeve een breed assortiment bestaande uit meer dan 100 verschillende smaken yoghurt, vla en kwark in zowel mono, als bulk.

   Zuivelhoeve is zorgzaam voor mens, dier en milieu. Dat geldt ook voor de manier van werken en de samenstelling van de producten. Het draait niet alleen om verse ingrediënten en juiste verpakkingen, maar ook om de correcte wijze waarop de Zuivelhoeve met zijn werknemers omgaat en de boeren met hun koeien.

   www.zuivelhoeve.nl

   Alle leveranciers