Home Leveranciers Enkco

   Enkco

   EEN DUIDELIJKE MISSIE
   Enkco heeft een duidelijk doel voor ogen. Wij willen voor onze afnemers de meest flexibele, innovatieve en betrouwbare partner zijn op het gebied van koelverse en diepgevroren vlees- en vleesvervangende producten met een duidelijke toegevoegde waarde, zowel voor de consument als onze directe afnemers. Bij iedere ontwikkeling houden we dit uitgangspunt scherp in het oog.

   ONZE AFZETMARKTEN
   Enkco levert aan vrijwel elk afzetkanaal in Nederland en ook aan enkele afzetkanalen in Europa:
   * Retail: supermarktorganisaties en slagerijgroothandels
   * Foodservice: instellingen, cateraars, horeca en thuisdiensten
   * Export & industrie: maaltijdfabrikanten en overige afnemers en Europa

   DE KRACHT VAN ENCKO
   Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Deze aspecten vormen de basis van Enkco. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, hanteren we zeer strenge normen voor al onze producten. Zo maken we bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van de beste grondstoffen. Daarnaast zijn we in het bezit van een HACCP kwaliteitsborging die de kwaliteit garandeert van grondstofinkoop tot productieproces en uitlevering. Enkco is tevens BRC en EG gecertificeerd. Daarnaast worden belangrijke producteigenschappen zoals smaak en structuur uitvoerig getest in onze proefkeuken, onder gelijke omstandigheden als bij de consument thuis.

   Enkco ontwikkeld producten die voldoen aan de meest actuele trends. In klantgerichtheid gaan wij heel ver. We kunnen onze producten in vrijwel ieder gewenste vorm leveren. Rauwe of gegaarde producten, variabele productgewichten, klantspecifieke recepturen, koelvers op diepgevroren, voorverpakt of in grootverpakking, verpakt onder beschermende atmosfeer… bij Enkco is het allemaal mogelijk. Door deze solide basis is Enkco een gerespecteerde leverancier voor vrijwel alle bekende retailers en groothandels.

   www.enkco.nl

   Alle leveranciers