Home Leveranciers Fishmasters

   Fishmasters

   Fishmasters B.V. is een innovatief visbedrijf met een breed assortiment. Vis en visfilets, schaal- en schelpdieren, vakkundig voorbereid, versneden tot het correcte gewicht, voorgegaard of gebakken. Helemaal keukenklaar én perfect afgestemd op uw wensen en die van uw klanten.

   De service van een foodservicebedrijf uit zich op vele terreinen; mooie basisproducten, vakkundige bereiding, een commercieel team dat uw wensen perfect vertaalt naar productie, stipte levering. Fishmasters gaat nog een stapje verder met een sterke focus op het continu vernieuwen van het assortiment en baanbrekende innovatie op het gebied van productietechnieken. Doel? U steeds betere producten bieden, die u het leven gemakkelijker maken en dat van uw klanten lekkerder. In de volgende pagina’s lichten we een tipje van de sluier, maar wie echt alles wil weten, maakt een afspraak en ontdekt hoe Fishmasters zijn belofte van Innovating Foodservice hard maakt.

   Welk uw activiteit ook is, u vindt bij Fishmasters een uitgebreid productaanbod dat een antwoord biedt op uw wensen. Vis en visfilets, schaal- en schelpdieren, vakkundig voorbereid volgens de vele recepten ontwikkeld door onze food-designers, versneden tot het correcte gewicht, voorgegaard of -gebakken. Helemaal keukenklaar én, misschien wel het belangrijkst, perfect afgestemd op uw wensen en die van uw klanten. Op de Fishmasters website vindt u altijd up to date detailinformatie over welke producten u uit het standaardassortiment kunt bestellen.

   Wie foodservice zegt, zegt ook service en ook op dat terrein wil Fishmasters voor u het verschil maken.
   * U wenst een menuplan voor een langere periode? U bent op zoek naar vernieuwende ideeën voor uw menukaart, die uw bedrijf extra concurrentievoordeel bieden? De koks van Fishmasters gaan graag voor u de uitdaging aan en ontwikkelen, in samenspraak met u, specifieke recepten.
   * U wenst dat de producten onder uw merk verpakt worden, om zo in de winkel gelegd te worden. Samen werken we naar een oplossing. Fishmasters heeft een aangepast productaanbod voor horeca, catering, fast-service en on the move.
   * U wenst een stapje verder te gaan en het met Fishmasters ontwikkelde concept ook promotioneel te ondersteunen? Ook hiervoor kunt u bij Fishmasters terecht voor vakkundige ondersteuning.
   * Voor nog meer win/win voorstellen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.
   * Fishmasters BV heeft een aangepast productaanbod voor de zorg, catering en horeca.

   Het beste gerecht wordt nog altijd gemaakt met streng geselecteerde ingrediënten en door mensen die dat met passie, vakkennis en ervaring doen. Al in het prille begin van het proces, het aankopen van de verse producten, kunt u rekenen op uniek vakmanschap en scherp onderhandelde prijzen. Fishmasters maakt immers deel uit van de internationale Kennemervis Group (°1935) met ondertussen 7 vestigingen in West-Europa. De groep beheerst de keten van schip tot schap en maakt dat alleen de beste ingrediënten aan de basis liggen van de Fishmasters producten.

   Vele vissoorten worden nog altijd handmatig gefileerd en versneden, omdat dat de enige manier is om tot een mooi stukje visfilet te komen. Sauzen en ragouts bereiden, paneren, grillen, garen, braden, ambachtelijk bakken en het vullen van vis. Alle productieprocessen worden ontwikkeld en gecentraliseerd in de vestiging in Urk (Nederland). Maar ook de ervaring en top technologische knowhow van de zusterbedrijven, dikwijls wereldreferenties op het gebied van gebakken, gezuurde of gerookte producten, worden ten volle ingezet om u de beste producten te bieden.

   www.fishmasters.nl

   Alle leveranciers