Home Leveranciers Nestlé

   Nestlé

   Nestlé Professional Food zet zich dagelijks in voor de professionele grootverbruikers binnen horeca, instellingen en het bedrijfsleven.
    
    

   Met een breed assortiment foodproducten onder de merken MAGGI, CHEF en BUITONI wil Nestlé Professional een inspirerende partner zijn, met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige (merk)oplossingen op het gebied van voeding.

   MAGGI
   Snelle en toepasbare oplossingen – zoals jus, bouillons, soepen en smaakverrijkers – helpen een chef om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Het merk MAGGI ontstond in 1863 en is sinds 1947 onderdeel van Nestlé. MAGGI staat voor hoge kwaliteit, convenience, consistency en nutritionele voordelen of het nu gaat om jus, bouillon, soepen, sauzen of aroma’s. MAGGI helpt u om uw gasten te verrassen. Het MAGGI portfolio bestaat uit betrouwbare, efficiënte, veelzijdige producten die u in de professionele keuken ondersteunen.

   CHEF
   Al sinds 1976 is CHEF hét merk dat speciaal gecreëerd is door én voor chefs. CHEF producten zijn ontwikkeld met de hoogste culinaire standaarden om de hoogste kwaliteit te waarborgen; fantastische gerechten zijn tenslotte afhankelijk van vakmanschap waarin elk detail belangrijk is. Authentieke recepturen, constante kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan voorop.
   Het resultaat: producten met de hoogste kwaliteit die de perfecte basis vormen voor een eigen culinaire signatuur om trots op te zijn.

   BUITONI
   Al bijna 200 jaar Italiaanse traditie: de smaak van het goede leven. In 1827 opende Guillia Buitoni een kleine pastawinkel in Sansepolcro, Italië: al snel een lokale favoriet. De traditie en populariteit van BUITONI leeft voort. Nog altijd wordt er gewerkt met de meest hoogwaardige ingrediënten om de lekkerste sauzen en coulis te bereiden
   BUITONI respecteert de traditie en selectie van authentieke smaken uit de échte Italiaanse keuken. Dankzij de moderne bereidingstechnieken van Nestlé Professional kunt u ook in uw eigen keuken aan de slag met originele Italiaanse smaken. Alle BUITONI kant-en-klare tomaten sauzen zijn bovendien glutenvrij.

   Meer info: www.nestleprofessional.nl/food

   Alle leveranciers