Home Leveranciers Panesco

   Panesco

   PanescoFood.com, uw partner in passie!

   PanescoFood.com is dé specialist in specialiteiten. Dit hebben we bereikt door onze kennis van broodproducten te combineren met onze passie voor eten en vakmanschap. Al meer dan 20 jaar is PanescoFood.com op zoek naar de beste en aantrekkelijkste producten van Europa. Authentiek en artisanaal, innovatief en hoge kwaliteit zijn daarbij dé kernwoorden. Proef onze producten en u weet gelijk wat we bedoelen; de overheerlijke geuren en smaken, de verrassende textuur en smakelijke vullingen. Werkelijk een ware streling voor de tong!

   Het assortiment van PanescoFood.com bevat producten voor elke gelegenheid: patisserie, cakes of kleine hapjes voor een feest, grote broden of kleine broodjes om te beleggen, gedeeltelijk of volledig gebakken, voorgesneden, u hebt het voor het uitkiezen.

   Ons ruime aanbod van diepgevroren specialiteiten is te bekijken in onze nieuwe catalogus. Via de website kunt u deze online doorbladeren, maar er is ook een papieren versie beschikbaar. Wilt u liever eerst wat uitproberen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeuren door en een op maat gemaakt monsterpakket wordt binnen twee weken gratis bij u afgeleverd. Weet u niet welke producten voor u geschikt kunnen zijn? Overleg dan eens met één van onze accountmanagers. Met een zeer ruime ervaring in foodservice en zorg kunnen zij u uitstekend adviseren.

   Mocht u meer informatie willen hebben over PanescoFood.com, surf dan naar www.panescofood.com of vraag de catalogus aan op tel. 072 – 567 00 80.
   www.panescofood.com

   Alle leveranciers