Home Leveranciers Panesco

   Panesco

   Al meer dan 25 jaar levert La Lorraine Bakery Group onder diverse merknamen, waaronder PANESCO, een ruime keuze bake-off brood, zoete en hartige producten die geschikt zijn voor elke gelegenheid: patisserie, cakes of kleine hapjes voor een feest, grote broden of kleine lunchbroodjes, u hebt het voor het uitkiezen.

   La Lorraine Bakery Group is een Belgische familieonderneming met diverse productiesites en salesorganisaties verdeeld over geheel Europa en een eigen bloemverwerkingsbedrijf genaamd Paniflower. Op deze manier kunnen we het product borgen van korrel tot korst. Van briochebol tot op steenovenvloer gebakken zuurdesembroden, hoogkwalitatieve patisserie en smaakvolle hartige broodjes. Bij elk daarvan brengen we een uniek verhaal en vele inspirerende recepten op een verrassende manier gepresenteerd.

   De hele culinaire wereld is constant in beweging, waardoor we scherp gehouden worden. Daarom komen we ieder jaar met verrassend nieuwe en innoverende producten waarbij het gebruik van “eerlijke” en schone ingrediënten de voorkeur geniet. Door snel en flexibel te reageren op de veranderende en groeiende behoefte uit de markt proberen we een preferred partner te zijn voor haar klanten.

   Laat u inspireren door ons en onze heerlijke producten. Waar nodig kunnen we optreden als inspirerende partner. Onze account managers zijn afkomstig uit de foodservice en met hun ruime ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren.

   Geïnspireerd geraakt?
   Kijk dan snel op www.panesco.com of vraag de catalogus aan op tel. 072 – 567 00 80.

   Alle leveranciers