Home Leveranciers Smilde Foods

   Smilde Foods

   NAAR HARTELUST SMEREN, BAKKEN EN BRADEN MET BEBO
   Gezond eten en onbezorgd genieten, dat is wat de hedendaagse consument wil. Met een breed portfolio margarines, halvarines en spreads biedt Bebo, hét margarinemerk van Smilde Foods, de mogelijkheid om in te spelen op deze wens. Of het nu smaakvolle oplossingen voor gezonde voeding betreft, of gezonde oplossingen binnen een smaakvol voedingspatroon, we helpen graag te voorzien in de specifieke voedingsbehoefte. Dankzij de jarenlange ervaring en gedegen vakkennis zijn we in staat de juiste vaste en vloeibare producten aan te bieden voor wat betreft de samenstelling van (ongeharde) plantaardige oliën en vetten, het gebruik van essentiële en meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamines.

   www.bebo.eu

   ROMI, NO.1 IN GEZOND FRITUREN
   In lijn met de toenemende vraag naar gezonde voeding biedt Romi, hét frituurmerk van Smilde Foods, een ruim assortiment van vloeibare en vaste producten voor gezond frituren. Dankzij onze expertise in het combineren van diverse oliën en vetten overeenkomstig de gewenste eigenschappen van het eindproduct zijn wij in staat om producten te leveren die voldoen aan uiteenlopende wensen van de frituurspecialist. Of men nu het eindgerecht neutraal wil bereiden of juist een heerlijke extra smaak wil meegeven, de gezonde frituurproducten van Romi geven de oplossing.

   www.romi.eu

   SMILDE FOODS, GEDREVEN DOOR INNOVATIE EN MARKTKENNIS
   Smilde Foods is een flexibel, internationaal opererend voedingsmiddelenbedrijf en onderdeel van het familieconcern Royal Smilde in Heerenveen. Smilde Foods is specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen met margarines, oliën, vetten, salades, quiches en sauzen. Deze producten vinden hun weg naar de voedingsindustrie, retail- en de foodservicemarkt. Samen met haar partners speelt het bedrijf in op de wensen van de consument. Smilde Foods ontwikkelt nieuwe concepten voor specifieke markten en laat zich hierbij leiden door de richtlijnen voor gezonde en veilige voedingsproducten. Hierbij neemt het bedrijf haar verantwoordelijkheid voor het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Bekende merken van Smilde Foods bij Huuskes: Bebo, Romi en Fano.

   www.smildefoods.nl

   Alle leveranciers