Home Leveranciers Zwanenberg

   Zwanenberg

   Zwanenberg Food Group, is leverancier van een boterhambeleggend assortiment traditionele vleeswaren en kaas, hartige snacks en hartige maaltijdcomponenten, om elk moment van de dag in te vullen. Zwanenberg, onder andere bekend van de merken Kips, Kraak-Vers en Zwanenberg, biedt in eetmomenten veel keuze en variatie.

    

   Hartig beleg
   Zwanenberg Food Group biedt een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg. Slechts een greep uit het assortiment is ossenworst, rosbief, filet americain, leverworst en komijnekaas. Van een ‘gezonde keuze’ assortiment tot een biologisch assortiment en van regionale tot internationale specialiteiten, alles vanuit één mooie ambachtelijke uitstraling.

   Hartige snacks
   Zwanenberg Food Group heeft een ruim snackassortiment. Koud of warm, van echte Nederlandse klassiekers tot Multi-Culti, zoals droge worst, cocktailworstjes, gehaktballetjes of spiesjes. Ons snackassortiment is afgestemd op de wensen van elke gast voor elk moment van de dag.

   Hartige maaltijdcomponenten
   Zwanenberg Food Group biedt een heel scala aan hartige maaltijdcomponenten. Dit zijn onder andere de blokjes en reepjes van ham, spek, kip en rundvlees. Daarnaast produceert Zwanenberg verschillende varianten gehaktballen, knakworsten, hamburgers en braadworst.

   Onze voordelen op een rij:

   • Compleet en breed assortiment bekende en vertrouwde A-merken, van broodbeleg tot maaltijdcomponenten, waardoor Zwanenberg de hele dag relevant is.
   • Constante waarborg ingrediëntendeclaraties, duidelijke aanduiding voedingswaarden en allergenen.
   • Innovatieve en betrouwbare partner voor kwaliteitsproducten van bekende merken geschikt voor vele toepassingsgebieden.
   • Vast gewicht en vast aantal plakken per verpakking
   • Ideale ruimtebesparende portieverpakking met easy opening

   www.zwanenbergfoodservice.nl

   Alle leveranciers