Alle vacatures

   Logistiek Planner (40 uur) – Beuningen

   Introductie

   Voor onze vestiging in Beuningen zijn wij op zoek naar een Logistiek Planner voor 40 uur per week.

   Functie

   Als Logistiek Planner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en verbetering van de routes en de personeelsplanning. Je zorgt voor een efficiënt en tijdig logistiek proces van alle orders en activiteiten. Het is van cruciaal belang om de gevraagde kwaliteit omtrent verzendingen te behalen en waarborgen.

   Functie eisen

   Je bent iemand die medewerkers kan leiden, motiveren en stimuleren. Daarnaast is het van belang om toe te zien op correcte kwalitatieve en kwantitatieve voortgang van werkzaamheden waarbij eventuele maatregelen genomen moeten worden bij verstoringen. Tot slot, je regelt een correcte personeelsbezetting en een optimaal werkend wagenpark. Het voeren van werkoverleggen met het team behoort ook tot de functie.

   Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo niveau 4 opleiding en bij voorkeur in de richting van logistiek. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring op het gebied van logistiek, planning, transport en warehouse activiteiten. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent flexibel inzetbaar waaronder de zaterdag. Tot slot, ben je betrouwbaar, kun je samenwerken, ben je punctueel en accuraat en ben je stressbestendig.

   Solliciteren

   Alle vacatures