Alle vacatures

   Medewerker Datamanagement (40 uur) – Enschede

   Introductie

   Voor onze afdeling Datamanagement zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Medewerker Datamanagement.

   Functie

   De afdeling Datamanagement is verantwoordelijk voor het aanmaken en beheren van stamdata (artikelen, klanten en leveranciers) en werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen Huuskes. Als Medewerker Datamanagement verricht je diverse werkzaamheden met betrekking tot ons ERP-systeem. De werkzaamheden bestaan uit het aanmaken, wijzigen, beheren en controleren van artikelstamdata.

   Daarnaast voer je controle werkzaamheden uit om te bepalen of de data op de juiste wijze is verwerkt in de systemen. Je maakt veelvoudig gebruik van Microsoft Excel en specifieke (rapportage)tools die horen bij ons ERP-systeem. In deze functie heb je contact met andere afdelingen, zoals de afdeling inkoop, financiële administratie en productieafdelingen. Wij verwachten dan ook van jou dat je zelfredzaam bent, maar je ook kenmerkt als een echte teamspeler.

   Functie eisen

   Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en werkt accuraat en nauwkeurig. Daarnaast ben je handig op het gebied van Microsoft Excel en ben je proactief ingesteld en werkt in oplossingen. Tot slot, je bent kritisch in je werk en stressbestendig.

   Solliciteren

   Alle vacatures