Alle vacatures

   Medewerker Magazijn (40 uur) – Nijkerk

   Introductie

   Voor ons gekoelde magazijn in Nijkerk zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen.

   Functie

   Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van deze bestellingen en maakt hierbij gebruik van diverse logistieke hulpmiddelen (zoals elektropallettrucks, palletwagens, etc.). Je zorgt ervoor dat de bestellingen zodanig worden opgestapeld of verpakt dat de producten in goede orde afgeleverd kunnen worden bij onze klanten. Daarnaast zorg je voor het beladen van de vrachtwagens.

   De werkzaamheden worden uitgevoerd in een tweeploegendienst, waarbij de werktijden van 9.00 uur tot 18.00 uur en van 18.00 uur tot 3.00 uur zijn. Incidenteel word je ook in de weekenden ingezet.

   Functie eisen

   Je bent nauwkeurig en beschikt over een goed logistiek inzicht. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar functioneert ook goed in groepsverband. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een magazijnomgeving.

   Solliciteren

   Alle vacatures

   Waar ga je werken?
   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreidt over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Meer over Huuskes lees je hier.

   Wist je dat?

   • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 900 collega’s elke dag met veel plezier werken;
   • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
   • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
   • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.