Alle vacatures

   Medewerker Magazijn (oproep) – Beuningen

   Introductie

   Voor onze afdeling ‘koelvers’ in Beuningen zijn wij op zoek naar oproepkrachten die ingezet kunnen worden in ons gekoelde magazijn.

   Functie

   Als medewerker magazijn bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit het in ontvangst nemen en verzendklaar maken van goederen, orderpicken en laden van vrachtwagens. De werktijden zijn doordeweeks ’s avonds tussen 19.00 en ca. 24.00 uur, op zaterdag tussen 13.00 en ca. 20.00 uur en op zondag tussen 15.30 en ca. 19.00 uur. Voor de gewerkte uren na 19.00 uur en op zondag bestaat een aantrekkelijke toeslagenregeling.

   Functie eisen

   Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar, flexibel en kan goed in teamverband werken.

   Solliciteren

   Alle vacatures

   Waar ga je werken?
   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreidt over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Meer over Huuskes lees je hier.

   Wist je dat?

   • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 900 collega’s met veel plezier elke dag in het magazijn werken;
   • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
   • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
   • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.