Home Nieuws Bestel kerstpakketten via Huuskes

   Bestel kerstpakketten via Huuskes

   30 augustus 2018

   Verwen uw medewerkers of relaties dit jaar met een uitgebreid kerstpakket of gewoon een goede fles wijn. Via de Huuskes kerstwebshop kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende pakketten. Van een traditioneel kerstpakket met lekkernijen tot een luxe wellness verwenpakket. Laat u liever uw medewerkers zelf een cadeau uitzoeken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

   Via de site bieden we u de volgende services:
   – Meer dan 100 kerstpakketten
   – GRATIS kerstmagazine
   – GRATIS 2 in 1 entertainmentvoucher in alle kerstpakketten
   – E-ditional keuzecadeau concept: www.kadopakhuys.nl
   – Online betalen of een factuur

   Bestellen:
   U kunt als klant direct naar de website: http://kerst.huuskes.nl en daar direct uw bestelling plaatsen. De site is erg gebruiksvriendelijk en werkt als iedere bestelwebsite. U kunt, nadat u uw keuze heeft gemaakt, bepalen wanneer en waar men geleverd wil hebben. Er is ook een optie voor een offerte op maat, bij 500 pakketten of meer. Indien dit wenselijk is kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

   Betaling:
   Er zijn diverse manieren om te betalen. Online middels iDeal/creditcard of op rekening via Huuskes (dit kan tot 2 weken voor uitlevering).

   Levering:
   De pakketten worden direct bij u op de gewenste dag afgeleverd. Uiteraard kunnen eventuele kleine bestellingen bundelen, zodat we de logistieke kosten zouden kunnen beperken.

   Interesse? Neem contact op met een accountmanager van Huuskes of neem contact op met Sales Support van Huuskes: 088 – 3836 000 of info@huuskes.nl

   Nieuwsarchief