NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Een kijkje in de keuken bij de snijafdeling van Huuskes

20-11-2018
Nieuws
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Alle ambachtelijke vleeswaren en diverse kaassoorten van Huuskes worden gesneden in onze eigen hypermoderne snijafdeling, waarmee aan bijna alle wensen gehoor kan worden gegeven, van 1, 2, 6 en 10-plaks en bulk verpakkingen (60 plaks) tot verschillende diktes met of zonder tussenleggers.

Hypermoderne machines


De snijafdeling van Huuskes snijd en verpakt dagelijks ambachtelijke vleeswaren en kazen met de meest hypermoderne machines. Snijproces is van het snijden tot het verpakken geautomatiseerd (one touch finish). Het product wordt gesliced, verpakt onder zuurstofarme atmosfeer, geëtiketteerd en vervolgens door een metaaldetector en afsluitend gebundeld.

 

Onze snij- en verpakkingsmachines zijn ingesteld met snijlijsten zodat dagelijks de producten in de juiste volgorde worden gesneden dit om zo optimaal en hygiënisch mogelijk te snijden. Onze ervaren medewerkers bewaken daarnaast uiteraard het proces om uiteindelijk een kwalitatief en hoogwaardig product uit te leveren volgens Ersin, de afdelingsverantwoordelijke van de snijafdeling. De ontwikkelingen betreft snij- en verpakkingsoplossingen worden door Huuskes altijd nauwlettend in de gaten gehouden.

Paragraph image
Verpakken


Op de snijafdeling worden alle vleeswaren en kazen verpakt in zuurstofarme verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat ze nauwelijks vatbaar zijn voor schimmels en bacteriën, en dat de smaak optimaal blijft. Daarnaast zijn de verpakkingen beter en sneller te openen met onze nieuwe hersluitbare verpakking (6-10 plaks).

Paragraph image
Ruim aanbod

 

Ons ruime assortiment met circa 70 verschillende soorten vleeswaren 20 verschillende soorten rollades en circa 30 soorten kaas wordt aangevuld met exclusieve vleeswaren uit het buitenland. Zo importeren wij de wat luxere vleeswaren zoals ‘Prosciutto’ uit Italië, ‘Chorizo’ uit Spanje en ‘Schwarzwalder schinken’ uit Duitsland. Wat kaas betreft blijven we graag dichter bij huis. Hollandse kaas is tenslotte wereldwijd beroemd om haar kwaliteit en wij weten waar je de lekkerste kunt vinden.

Vleeswaren en kaas, met uitzondering van onze rollades, worden extern ingekocht bij verschillende leveranciers. We hebben speciale dieptekoelers met verschillende temperaturen omdat de vleeswaren elk hun product specifieke eigenschappen hebben. Mede hierdoor zijn wij in staat om zo tot een perfecte snit te komen. Kaasproducten liggen uiteraard in een andere opslagcel en niet tussen de vleeswaren.