Home Nieuws Fresh & Freeze vernieuwd!

   Fresh & Freeze vernieuwd!

   15 mei 2019

   Huuskes introduceert een compleet vernieuwd assortiment Fresh & Freeze maaltijden. Nu verkrijgbaar in HUIB en Eten & Zo.

   Alle kenmerken van Fresh & Freeze op een rij:

   • Smakelijk en voedzaam
    De maaltijden worden na bereiding geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer bevroren. Hierdoor blijft de smaak, maar ook de voedingswaardekwaliteit optimaal behouden.
   • Geheel nieuw assortiment
    Het assortiment bestaat uit meer dan 80 verschillende maaltijden. Daarbij is ook een breed assortiment natriumarme, vegetarische, gemalen en glad gebonden maaltijden beschikbaar.
   • Kleinere portie en minimaal 20 gram eiwit
    De maaltijden zijn 400 gram per stuk en zijn daarmee iets kleiner dan onze koelverse individuele maaltijden van gemiddeld 450 gram. Daarbij bevatten de maaltijden minimaal 20 gram eiwit per maaltijd. Door het hoge eiwitgehalte en de kleinere porties zijn de maaltijden heel geschikt voor ziekenhuizen en de minder grote eters in zorginstellingen.
   • Minimale voorraad en verspilling
    De maaltijden zijn binnen één dag leverbaar en hebben een houdbaarheid van negen maanden. Dit betekent dat bij de inzet van deze maaltijden door het aanhouden van een minimale voorraad en de lange houdbaarheid van de maaltijden zelf voedselverspilling teruggebracht kan worden tot een minimum.
   • Hoogwaardige presentatie
    Alle Fresh & Freeze maaltijden zijn zorgvuldig geportioneerd en verpakt in een torusverpakking. Hierdoor kunnen ze heel eenvoudig mooi op bord worden gepresenteerd.

   Plaats de verpakking direct na het regenereren op een bord naar keuze en trek de onderzijde helemaal open. De maaltijd zakt nu perfect geportioneerd op het bord.

   Til vervolgens de verpakking op, de maaltijd is nu klaar om uit te serveren.

   Nieuwsarchief