Home Nieuws Galadiner voor patiënten en mantelzorgers van Parnassia

   Galadiner voor patiënten en mantelzorgers van Parnassia

   26 maart 2019

   Wat een bijzondere avond was het! Op zaterdag 23 maart 2019 was het Haagse stadhuis het decor van het galadiner voor mantelzorgers en patiënten van Parnassia.

   Het Atrium City Hall in het stadhuis van Den Haag was zaterdagavond het decor van een galadiner voor bijzondere gasten. 130 mensen (patiënten en mantelzorgers van Parnassia) kregen een heerlijk diner aangeboden. Bestuurders van Parnassia, burgemeester Pauline Krikke en wethouders Parbhudayal, Van Alphen en Van Asten hielpen een handje mee.

   De gemeente Den Haag stelde speciaal voor deze gelegenheid het atrium van het stadhuis beschikbaar. De zaal was fantastisch aangekleed, mede door de ondersteuning van een groep betrokken vrijwilligers. Na een warm welkomstwoord van burgemeester Pauline Krikke konden aanwezigen aan het sterrendiner beginnen, dat samengesteld en bereid werd door Huuskes. Tussen de gangen door was er een swingend optreden van de band La Parranda.

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   Vrienden van Parnassia Groep
   Sinds enkele jaren biedt de Vrienden van Parnassia Groep een jaarlijks galadiner aan de patiënten en mantelzorgers in Rotterdam. Dit jaar werd het galadiner voor het eerst plaats in Den Haag gehouden. Zij werkten hierin samen met bedrijven die een warm hart toedragen aan de patiënten en hiervoor hun diensten willen inzetten.

    

   Nieuwsarchief