Home Nieuws Huuskes Eindejaarsspecial 2018

   Huuskes Eindejaarsspecial 2018

   18 september 2018

   De Huuskes Eindejaarsspecial 2018 is er weer! Een editie vol inspiratie voor de gezellige feestdagen in de laatste maanden van het jaar. 

   Net als ieder jaar hebben we weer een aantal heerlijke kerstmenu’s samengesteld. Herkenbare recepturen, maar mét een moderne twist! Van een smakelijk kipdijfilet gevuld met gebakken uitjes geserveerd met aardappeltjes in een pompoenroomsaus tot schorseneren in een sinaasappel-piccalillysaus en gestoofde zuurkool met zoete appeltjes. Naast de menu’s zijn er ook verschillende soepen en salades om het kerstdiner compleet te maken. En natuurlijk mogen de kerst-klassiekers als stoofperen en onze gebraden rollades niet ontbreken.

   Met Oud & Nieuw gaan we voor een gezellige spelletjesavond met briochebroodjes gevuld met onze hachee, kalfs- en wildragout. Haal de spelletjes als Mens-erger–je-niet en Mikado maar uit de kast! Ook mag er weer lekker gesnoept worden. Huuskes heeft het assortiment met diverse lekkernijen verder uitgebreid. Wij adviseren deze producten op tijd te bestellen.

   Klik hier om de Eindejaarsspecial 2018 online te bekijken.
   Wil je een gedrukt exemplaar ontvangen? Vraag hem dan aan via o.v.v. Eindejaarsspecial 2018.

   Nieuwsarchief