Home Nieuws Huuskes en Nationaal Ouderenfonds tekenen partnership

   Huuskes en Nationaal Ouderenfonds tekenen partnership

   15 juni 2017

   Afgelopen week hebben Huuskes en het Nationaal Ouderenfonds de overeenkomst getekend voor een langdurig officieel partnership. Met dit partnership verbindt Huuskes zich de komende jaren aan het Nationaal Ouderfonds en ondersteunt hiermee de bestrijding tegen eenzaamheid onder ouderen.

   Huuskes werkt sinds 2015 samen met het Nationaal Ouderenfonds. De afgelopen jaren hebben de organisaties al verschillende evenementen voor ouderen georganiseerd, zoals een stranddag voor ruim 100 ouderen en een compleet verzorgde middag varen op een rondvaartboot in Amsterdam. Gerben Hengeveld, Manager New Business en Marketing bij Huuskes legt uit: ‘We vinden het vanuit Huuskes enorm belangrijk iets terug te doen voor ouderen in Nederland. Veel ouderen zijn eenzaam en krijgen onvoldoende aandacht vanuit de maatschappij. Door het Nationaal Ouderenfonds als volwaardig partner te steunen kunnen we samen met hen echt een verschil maken. Daar zijn we als Huuskes enorm trots op.’

   Ook het Nationaal Ouderenfonds is blij met dit partnership. Patrick Zuman, Partnermanager bij Nationaal Ouderenfonds vertelt: “Wij zijn erg blij dat Huuskes ook de komende jaren met samen met ons evenementen gaat organiseren. Met dit soort uitjes kunnen we ouderen echt een leuke dag bezorgen. Tevens komen ouderen tijdens dit soort dagen in contact met elkaar, wat weer bijdraagt aan het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid.”

   Gezamenlijke plannen
   Huuskes en Nationaal Ouderenfonds hebben een aantal concrete plannen voor de invulling van de partnership. Het komende jaar staat onder andere een groot circus gepland waarvoor we ruim 500 ouderen gaan uitnodigen. Daarnaast gaan we ook nog samen met het Nationaal Ouderenfonds een aantal kleinere evenementen organiseren.

   Over Nationaal Ouderenfonds
   Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zet de stichting zich iedere dag met hart en ziel in voor ouderen in Nederland die eenzaam, kwetsbaar of verminderd zelfredzaam zijn of het risico daartoe lopen. Dit doet de organisatie met verschillende projecten en evenementen.

   Over Huuskes
   ‘Met gemak smakelijk eten’, daar staat Huuskes voor. Dagelijks bereidt het bedrijf met verse ingrediënten zo’n 50.000 maaltijden voor organisaties in de zorg. Hierbij kan gedacht worden aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en (geestelijke) gehandicapteninstellingen. Tevens biedt Huuskes een compleet programma culinaire concepten, maatwerkoplossingen en een assortiment van meer dan 40.000 artikelen.

   v.l.n.r. Gerben Hengeveld (Huuskes), Nicole ter Beke (Huuskes) en Patrick Zuman (Nationaal Ouderenfonds)

   Nieuwsarchief