Home Nieuws Huuskes feliciteert GGNet

   Huuskes feliciteert GGNet

   15 juni 2015

   GGNet-locatie Akkerman in Terborg heeft dit jaar de gastvrijheidszorg award in de categorie ggz gewonnen. De Wieken in Groenlo, de andere locatie van GGNet die genomineerd was, is tweede geworden. Huuskes feliciteert GGNet als trotse leverancier van beide locaties!

   Op donderdag 11 juni werden tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2015 in het Beatrix Theater in Utrecht de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekend gemaakt. Groot was de blijdschap toen bekend werd dat GGNet locatie Akkerman de felbegeerde award in ontvangst mocht nemen. De GGZ-instelling heeft vier sterren gekregen. De jury over Akkerman: “Patiënten worden hier behandeld in een omgeving die uitnodigt tot interactie en die de basis legt voor wederzijds respect. De cliënten zijn zeer tevreden: hun beleving is dat het personeel altijd tijd heeft voor een praatje. Akkerman mag zichzelf daarom een jaar lang de nummer 1 van Nederland noemen. De Wieken was voor de vierde keer genomineerd. De auditeurs gaven aan dat er een prettige sfeer op de afdeling is waarin medewerkers hen open en toegankelijk hebben ontvangen.

   Trots
   Annelies van Eerden, teamleider van beide afdelingen: “Ik ben trots op beide teams. Dat we nu de hoofdprijs én de tweede prijs winnen, is voor ons de kers op de taart! Het laat zien dat we het goed doen. Dit maakt ons nog enthousiaster om ons gastvrijheidsbeleid, samen met de patiënten en hun familie verder vorm te geven. Ik wil benadrukken dat de teamleden zich het gehele jaar door bewust zijn van wat gastvrijheid met de zelfwaarde van een patiënt doet. Daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

   Gastvrijheidszorg met Sterren
   Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Zorgorganisaties die meedoen aan Gastvrijheidszorg met Sterren, worden beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score krijgen ze sterren toebedeeld. De resultaten van de audits worden gebundeld in de Sterrengids Gastvrijheidszorg en worden gepubliceerd op de website zorgmetsterren.nl

   GGNet_Akkerman

   Nieuwsarchief