Home Nieuws Huuskes nieuwe partner ‘FC Twente, Scoren in de wijk’

   Huuskes nieuwe partner ‘FC Twente, Scoren in de wijk’

   8 maart 2017

   Huuskes is de nieuwe partner van de stichting ‘FC Twente, Scoren in de wijk’. Zaterdagavond, voorafgaand aan FC Twente – Willem II, hebben Huuskes en de stichting ‘FC Twente, Scoren in de wijk’ de samenwerking bekrachtigd in De Grolsch Veste. Namens Huuskes was accountmanager Martin Bos hierbij aanwezig; Jan van Halst en Erik Velderman waren er namens FC Twente. Tijdens deze bijeenkomst waren ook 35 cliënten van de Twentse Zorgcentra door Huuskes uitgenodigd. Zij werden onder het gezang van het ‘FC Twente-koor’ ontvangen en konden daarna, aangekleed met een speciale FC Twente-shawl, plaatsnemen op de tribune om naar FC Twente – Willem II te kijken.

   Jan van Halst: ‘Het is mooi dat zo’n grote onderneming als Huuskes zich voor de komende drie jaar heeft verbonden aan onze maatschappelijke stichting ‘FC Twente, Scoren in de wijk’. Door vanavond tientallen cliënten van de Twentse Zorgcentra uit te nodigen laat Huuskes meteen haar maatschappelijke betrokkenheid zien.’

   Martin Bos namens Huuskes: ‘Bij Huuskes hebben we niet alleen aandacht voor lekker eten, ook maatschappelijk verantwoorde projecten vinden wij erg belangrijk. Bij Scoren in de wijk staan Noaberschap, Trots en Ambitie centraal. Dit past goed bij onze eigen uitgangspunten. We zijn dan ook trots dat we voor de komende jaren partner zijn van stichting ‘FC Twente, Scoren in de wijk’.

   Nieuwsarchief