Home Nieuws Huuskes nieuwe totaalleverancier van Youké

   Huuskes nieuwe totaalleverancier van Youké

   11 februari 2016

   Al geruime tijd leverde Huuskes een gedeelte van het voedingsaanbod aan Youké. Youké is specialist in opgroeien en opvoeden. Zij begeleiden en behandelen kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen.

   De naam Youké zegt het al: “Jij bent oké”, met een eigen talent, kleur en netwerk. De medewerkers bieden snelle hulp in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Gelderland. Zij werken daar waar de cliënten zijn: thuis, in basisscholen, in de wijken en op enkele vaste locaties van diverse ketenpartners. Daarnaast werkt Youké met 500 gecertificeerde professionals en een omvangrijk netwerk van gespecialiseerde zorgpartners.

   Youké gaf vorig jaar bij Accountmanager Mathijs Koenen van Huuskes aan dat zij op zoek waren naar een totaalleverancier op gebied van eten & drinken. Zij waren tevreden over de huidige samenwerking, maar wilden een transparante keuze maken over eventuele uitbreiding van de overeenkomst. Dit is gelukt en sinds januari 2016 levert Huuskes alle ingrediënten voor de dagelijkse maaltijden die de medewerkers van Youké bestellen via het digitale bestelsysteem Huib.

   Wilt u ook eens kennis maken met Huuskes en gebruik maken van het digitale bestelsysteem Huib? Neem telefonisch contact met ons op via 053-4808707 of mail naar . Één van onze accountmanagers bespreekt graag samen met u uw wensen en zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

   Youké - Sterke jeugd

   v.l.n.r. Monique Kraaijenbrink (Teamleider Facilitair Youké), Gerard Haver (Kok Youké), Marieke Tel (Adviseur Inkoop Youké), Mathijs Koenen (Accountmanager Huuskes)

   Nieuwsarchief