Home Nieuws Huuskes op Zorgtotaal: een voorproefje van onze vernieuwde concepten

   Huuskes op Zorgtotaal: een voorproefje van onze vernieuwde concepten

   9 maart 2017

   Benieuwd naar wat je volgende week van Huuskes kunt verwachten op Zorgtotaal? We geven je graag een kijkje in onze vernieuwde concepten. Lees hier alvast per wereld onze belangrijkste highlights.

    Kleinschalige zorg

   Eten & Zo: Updates en nieuwe functionaliteiten

   Sinds de introductie van Eten & Zo, de app voor kleinschalige zorg, is het aantal bestellers enorm gegroeid. In de tussentijd hebben we niet stilgezeten. Tijdens Zorgtotaal presenteren we enkele nieuwe updates in de app, denk aan geoptimaliseerde bestellijsten en een nieuwe functionaliteit die gezonde maaltijdkeuzes stimuleert.

    Ziekenhuizen

   All day food concept

   Minimaaltijdjes om voedselinname te stimuleren, vermindering van waste, gepersonaliseerde voeding, pre- en postoperatieve voedingsconcepten en ICT. Dat zijn de thema’s in ons aanbod voor ziekenhuizen. Onze specialisten praten je volgende week tijdens Zorgtotaal graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en concepten van Huuskes voor ziekenhuizen.

    Zorg aan Huis

   Vernieuwd extramuraal concept Eten & Zo Thuis

   Eten & Zo Thuis, ons extramurale concept voor zorgorganisaties, is vernieuwd met een nieuwe maaltijdcatalogus. Deze biedt niet alleen meer keuze en bestelgemak voor de cliënten, maar ook meer ruimte voor zorgorganisaties om zichzelf te presenteren.

   Cross docking & assortiment

   Naast nieuwe concepten voor specifieke werelden bieden we ook enkele innovaties die voor de gehele zorg interessant zijn:

   Cross docking: Optimalisatie in logistiek

   Minder stoormomenten, minder vervoersbewegingen en meer gemak. Dat is de gedachte achter onze cross docking formule ‘Cross & Care Logistics’. Op de beurs vertellen we je alles over het bundelen van goederenstromen als voeding, incontinentiemateriaal, medische disposables, bloemen en kantoorartikelen.

   Chef Vitaal: Smaakvolle maaltijden met extra voedingsstoffen

   Op Zorgtotaal presenteren we tevens onze lijn verrijkte maaltijden ‘Chef Vitaal’. Deze innovatieve maaltijden zijn verrijkt met extra eiwitten, vitamine D en calcium. Kom naar onze stand en proef ze zelf.

   Beursactie: Win een Oudhollandsche Fuif voor jouw zorglocatie!

   Gezellig met alle bewoners of cliënten naar buiten voor een leuke Oudhollandsche feestmiddag op jullie eigen zorglocatie? Huuskes geeft je die kans! Tijdens Zorgtotaal 2017 verloten we een Oudhollandsche Fuif onder alle bezoekers aan de Huuskes stand.

   Dit zomerse feestje wordt volledig verzorgd door Huuskes met onder andere Oudhollandsche hapjes, drankjes, spelletjes en muziek. Daarnaast wordt jullie (buiten)locatie uiteraard volledig in stijl ingericht. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke middag met jouw bewoners/cliënten zijn aanwezig!

   Wil jij kans maken?
   Kom dan tijdens Zorgtotaal 2017 naar de Huuskes stand en meld jouw zorglocatie of afdeling aan. De uitslag wordt in de week na Zorgtotaal bekend gemaakt via onze nieuwsbrief en social media. Houd deze dus goed in de gaten.

   Zorgtotaal 2017

   Zorgtotaal vindt plaats van 14 t/m 16 maart 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij verwelkomen je graag op stand 07BV.D098. Heb je nog geen kaarten? Meld je dan kosteloos aan via onderstaande link:

   Klik hier voor gratis toegangskaarten!

    

   Nieuwsarchief