Home Nieuws Huuskes verwelkomt CuraMare

   Huuskes verwelkomt CuraMare

   15 december 2015

   CuraMare Logo

   Alles op het gebied van eten & drinken leveren op grootste eiland in Zuid-Holland

    

   CuraMare is een zorgorganisatie waar complete zorg wordt aangeboden vanaf diverse locaties in Zuid-Holland. Zij bieden onder andere ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg, behandeldiensten zoals fysiotherapie, logopedie en maatschappelijk werk, revalidatiezorg, verloskundige zorg en serviceproducten, zoals het maaltijdconcept van CuraMare waarbij kant-en-klaar maaltijden thuis worden bezorgd.

   Gastvrijheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden. De juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats, dat is de doelstelling van Curamare. Om dit te kunnen bieden is er opnieuw gekeken hoe er kwalitatief hoogstaand eten & drinken voor alle patiënten en cliënten geboden kan worden voor de thuis- en ouderenzorg. Gezond eten is immers voor iedereen belangrijk. In nauwe samenwerking met inkooporganisatie Intrakoop is er besloten om de overstap te maken naar Huuskes.

   Voor de thuis- en ouderenzorg maakt CuraMare naast alle verse producten ook gebruik van de convenience artikelen en koelverse maaltijden van Huuskes. Daarnaast worden in de groepswoningen van CuraMare gebruik gemaakt van de app Eten & Zo. De cliënten houden hiermee de keuzevrijheid en mogen daarbij zelf kiezen om verse of kant-en-klaar producten te bestellen, deze variatie biedt ook voor alle medewerkers van CuraMare een ideale oplossing. CuraMare kan hiermee haar diensten verder uitbreiden, beter inspelen op de zorgvraag en kan zo ook de onderscheidende en variabele zorg blijven bieden.

   Wij leveren met trots sinds enkele maanden op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee!

   CuraMare ondertekening v.l.n.r. Dhr. Wim Driesse (Raad van Bestuur CuraMare), Mevr. Nieske van der Horst (Manager Facilitaire Dienst CuraMare), Dhr. Frits Nikkels (Verkoopdirecteur Huuskes)

   Nieuwsarchief