Home Nieuws Huuskes op Zorgtotaal 2019 – 12 t/m 14 maart – Jaarbeurs Utrecht

   Huuskes op Zorgtotaal 2019 – 12 t/m 14 maart – Jaarbeurs Utrecht

   22 februari 2019

   Van 12 t/m 14 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht is het weer tijd voor de Zorgtotaal, dé vakbeurs voor zorgprofessionals. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand in hal 7. Proef hier onze nieuwe eiwitrijke mini-maaltijden, neem een kijkje bij de kookdemo van tv-kok Sandra Ysbrandy, bekijk de nieuwe trainingen van de Huuskes Academy  en maak kennis met onze bestelapp Eten & Zo. 

   Komt u proeven? Meld u gratis aan!

   Op Zorgtotaal 2019 presenteren wij onder andere:

    

   Dagelijks kookdemo van tv-kok Sandra Ysbrandy

   Elke beursdag is er van 12:00 t/m 14:00 uur een kookdemonstratie van tv-kok Sandra Ysbrandy op de Huuskes stand.

   Sandra Ysbrandy is onder andere bekend van het RTL 4 programma Life For You. Sandra gaat tijdens Zorgtotaal, geheel aansluitend bij de Nationale Week Zonder Vlees die 11 t/m 17 maart plaatsvindt, demonstreren hoe bezoekers eenvoudig, vers en gezond kunnen koken zonder vlees.

   Kom langs en proef!

    

    

   Eten & Zo vernieuwd!

   Onze app Eten & Zo is op dit moment een van de meest gebruikte apps voor het bestellen van eten en drinken in de zorg. En daar zijn we trots op! Afgelopen najaar is Eten & Zo vernieuwd en voor onze klanten nog gebruiksvriendelijker geworden. Tijdens de Zorgtotaalbeurs laten we graag zien wat de nieuwe functionaliteiten zijn. Kent u Eten & Zo nog niet? We laten u op de beurs graag kennismaken met onze app!

   Nieuw: Petit Chef

   Bij ondervoeding of herstel na een ingreep is de eiwitbehoefte van patiënten/cliënten groter dan normaal. Terwijl er juist vaak dan sprake is van een verminderde eetlust. Door de inzet van kleine, eiwitrijke producten krijgen patiënten en cliënten voldoende eiwitten binnen, zonder dat zij daar veel meer voor hoeven te eten.

   Met trots presenteert Huuskes Petit Chef: onze nieuwe lijn met 12 eiwitrijke mini-maaltijden speciaal ontwikkeld voor ondervoede patiënten en cliënten met een verhoogde eiwitbehoefte. Kom naar onze stand voor een demonstratie en proef Petit Chef!

   Huuskes Academy: nieuwe opleidingen

   Één van de concepten die we presenteren is de Huuskes Academy, hét opleidingsprogramma van Huuskes voor zorgorganisaties en ziekenhuizen. In maart lanceren we in de Huuskes Academy een aantal nieuwe opleidingen voor voedingsassistenten in ziekenhuizen en trainingen voor leidinggevenden in eten en drinken.
   Kom naar de Huuskes stand op Zorgtotaal voor een demo van onze e-learningomgeving en meer informatie over de trainingen en e-learningmodules uit de Huuskes Academy.


   Van Boer tot Bord

   Bij Huuskes maken we een groot deel van onze producten in eigen huis. Denk aan onze maaltijden, maar ook aan onze salades en rauwkosten. Benieuwd waar onze ingrediënten vandaan komen en hoe wij deze verwerken tot lekkere en gezonde producten? Wij laten het u graag zien! Bekijk hieronder een voorproefje:

    

   Beursactie: win een kookworkshop van Sandra Ysbrandy!

   Wilt u kans maken op een kookworkshop met Sandra Ysbrandy? Kom dan naar onze stand op Zorgtotaal, geef uzelf op en misschien wint u wel één van de volledig verzorgde kookworkshops gegeven door tv-kok Sandra Ysbrandy voor u en 3 collega’s!

   De uitslag wordt in de week na de beurs bekend gemaakt via onze nieuwsbrief en social media. Houd deze dus goed in de gaten.

   Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de zorg
   Maak kennis met de laatste oplossingen, neem deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet uw vakgenoten.
   Wanneer: 12 t/m 14 maart 2019
   Waar: Jaarbeurs te Utrecht

   Klik op onderstaande banner om uzelf aan te melden:

   Nieuwsarchief