Home Nieuws ISECO met Huuskes’ voedingsconcept op ‘Welkom in de Zorg’!

   ISECO met Huuskes’ voedingsconcept op ‘Welkom in de Zorg’!

   1 april 2016

   ISECwelkom in de zorg, logoO heeft in de afgelopen tijd tal van innovatieve én onderscheidende maaltijdconcepten gerealiseerd. De ervaringen die zij hebben opgedaan, delen zij graag met u op de beurs ‘Welkom in de Zorg’. Deze vindt op 6 en 7 april plaats in de Jaarbeurs Utrecht. ISECO is te vinden op stand 03.C026.

   Tijdens de beurs zal onder andere het unieke concept van Huuskes en Medisch Spectrum Twente gepresenteerd worden.

   Medisch Spectrum Twente – Gastvrij MST

   Het Medisch Spectrum Twente opende begin dit jaar de deuren van het nieuwe ziekenhuis. Tevens startte ze met een innovatief voedingsconcept dat samen met Huuskes is ontwikkeld. Voor het inrichten van de afdelingskeukens leverde ISECO niet alleen de regenereerapparatuur, maar ook alle overige apparatuur.

   Patiënten kunnen nu naast een door MST samengesteld menu ook kiezen uit soep of een maaltijdsalade. Ook heeft elke patiënt de mogelijkheid om zelf een gevarieerde maaltijd samen te stellen en dat allemaal via een tablet. De bestelling komt vervolgens automatisch bij de roomservicemedewerker terecht. Patiënten kunnen zelf kiezen wanneer ze bestellen. Wanneer een patiënt hier niet toe in staat is, schakelt MST een roomservicemedewerker in die hen hiermee helpt. Gastvrijheid staat hierbij elke dag in MST centraal.

   Wilt u meer weten over dit innovatieve project? Esther Kool (Projectleider Gastvrij MST) en Petra Kalsbeek (Projectmanager Huuskes) geven tijdens de beurs bij de stand van ISECO uitleg en beantwoorden daar eventuele vragen. Tevens worden er maaltijden van Huuskes geserveerd, zodat u letterlijk een kijkje kunt nemen in de keuken en kunt proeven.

   www.welkomindezorg.nl

   MST logoIseco

    

    

   Nieuwsarchief