Home Nieuws Fresh juni 2015

   Fresh juni 2015

   1 juni 2015

   Proef de wereld!
   De verschuivingen in de zorgmarkt zorgt voor vraag naar nieuwe producten en diensten op het gebied van eten en drinken. Speciaal hiervoor ontwikkelde Huuskes de vier werelden: ziekenhuizen, kleinschalige zorg, extramuraal en intramuraal. Om iedereen met gemak smakelijk eten te kunnen bieden.

   Ons uitgebreide assortiment is ook ingericht op de werelden van Huuskes. Deze werelden hebben invloed op besteleenheden, zo kunt u één plakje kaas bestellen of een grootverpakking à 60 stuks. Maar de wereld(en) hebben ook invloed op ons assortiment, inmiddels kunt u al kiezen uit meer dan 40.000 artikelen. Naast vers, koelvers en convenience, vindt u bij ons een breed assortiment dkw- en diepvriesproducten.

   In deze Fresh gaan we de wereld rond, u leest alles over de wereldse specialiteiten in het assortiment van Huuskes. Van Amerikaanse burgers tot oosterse riz pilaf. Op pagina 10 en 11 duiken we in de wereld van citrusfruit, een dosis vitamine C voor de aankomende zomer. En als afsluiting van een zomerse dag een ijsje of schaaltje vers fruit. Proef deze zomer de wereldse specialiteiten van Huuskes.

   Klik hier om de bladerfolder te bekijken.

   Nieuwsarchief