Home Nieuws Nieuw: de Huuskes Blend-bal

   Nieuw: de Huuskes Blend-bal

   26 januari 2018

   Een gehaktbal en burger met minder vlees, kan dat? Ja, dat kan. In steeds meer maaltijden en producten stelen groenten de show. Zo ook in de nieuwe Huuskes Blend-bal en Blend-burg er, waar 30% van het vlees is vervangen door champignons. Zonder dat de consument daar wat van proeft.

   Minder vlees, meer groenten
   Een nieuw jaar betekent nieuwe foodtrends. En één van die trends is het eten van minder vlees. We worden ons steeds meer bewust van het effect van de productie van vlees op het milieu en het dierenwelzijn. Maar ook voor je gezondheid is het beter om minder vlees en meer granen, peulvruchten, groente, fruit en vleesvervangers te nemen. De voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) voorspelt tot aan 2050 een stijging van 70% in de vraag naar vlees.

   Blend-bal & Blend-burger
   Ook de productontwikkelaars bij Huuskes houden de foodtrends nauwlettend in de gaten, om steeds weer iets nieuws te lanceren en het aanbod aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Voor iedereen die graag minder vlees wil eten presenteren wij de Blend-bal en Blend-burger, waar 30% van het vlees is vervangen door champignons. Zeer smakelijk bij een Hollandse maaltijd en zowel gegaard als onbewerkt verkrijgbaar. En zonder dat je het merkt, eet je toch minder vlees!

   Nieuwsarchief