Home Nieuws Nieuw van Huuskes: Petit Chef

      Nieuw van Huuskes: Petit Chef

      8 maart 2019

      Bij ondervoeding of herstel na een operatie is de eiwitbehoefte groter dan normaal. Terwijl er juist vaak dan sprake is van een verminderde eetlust. Door patiënten en cliënten kleine, eiwitrijke maaltijden aan te bieden krijgen zij voldoende eiwitten binnen, zonder dat ze daar veel meer voor hoeven te eten.

      Huuskes introduceert speciaal voor deze doelgroep Petit Chef. Een nieuwe lijn met eiwitrijke mini-maaltijden van 110 tot 130 gram per stuk. Alle voordelen van Petit Chef op een rij:

      • Voedzaam en eiwitrijk
        Alle mini-maaltijden zijn vers bereid en direct ingevroren, waardoor voedingsstoffen en smaak optimaal bewaard blijven. Daarnaast bevatten alle producten minimaal 10 gram eiwit en zijn ze eiwitrijk, wat betekent dat minimaal 20% van de energie in het product bestaat uit eiwit.
      • Meer eten en minder verspilling
        Bij een verminderde eetlust kunnen grote porties en drie hoofdmaaltijden per dag tegen staan. Door in plaats daarvan meerdere keren per dag Petit Chef mini-maaltijden aan te bieden, stimuleert u patiënten om voldoende te eten en ondervoeding tegen te gaan. Daarnaast voorkomt u voedselverspilling, omdat uw patiënten minder eten laten staan dan bij een normale hoofdmaaltijd.
      • Doelgroepgericht
        Bij de ontwikkeling van het assortiment is rekening gehouden met diverse ziektebeelden, diëten en persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er natrium-arme en vegetarische varianten beschikbaar. Alle Petit Chef mini-maaltijden zijn hoog op smaak en alle basissmaken zijn vertegenwoordigd. Dit maakt de producten ook uitermate geschikt voor oncologie patiënten, die door hun behandeling te maken krijgen met een verminderde eetlust en een afwijkend smaakprofiel.
      • Met minimale handelingen een hoogwaardige presentatie
        Met Petit Chef creëert u op elk gewenst moment met minimale inspanning een hoogwaardige presentatie en gastvrijheidsbeleving. Alle mini-maaltijden zijn vriesvers en eenvoudig te regenereren in een magnetron of oven.

      U kunt Petit Chef mini-maaltijden zowel in de disposable als op servies serveren. De mini-maaltijden zijn met veel aandacht en zorg geportioneerd en bieden een hoogwaardige uitstraling. Door het product bevroren uit de verpakking te halen, in een porseleinen pannetje te plaatsen en vervolgens te verwarmen, creëert u met een kleine handeling een aantrekkelijk gepresenteerde maaltijd.

       Petit Chef is vanaf nu te bestellen in HUIB en Eten & Zo, per stuk en tray à 12 stuks:

      Petit Macaroni Italiano 604871
      Petit Kipgehaktbal met aardappel-asperge gratin 604870
      Petit Linzencurry met couscous 604873
      Petit Champignonrisotto 604874
      Petit Kipsaucijs met stamppot ijsbergsla 604877
      Petit Kipsaté met nasi kunig 604880
      Petit Procureur met zomerzuurkool 604881
      Petit Zoetzure kip met rijst (NA-) 604872
      Petit Pasta zalm (NA-) 604875
      Petit Gehaktbal met capucijners (NA-) 604876
      Petit Kaastaart met spinazie (NA- & vegetarisch) 604879
      Petit Spaghetti bolognese (vegetarisch) 604878

      Bestel ook de bijbehorende pannetjes (voor het regenereren én serveren):

      BK Bourgogne Cocottes zwart (2 stuks) 671070
      BK Bourgogne Cocottes rood (2 stuks) 671069

      Nieuwsarchief