Home Nieuws Nieuwe kleding voor onze chauffeurs

   Nieuwe kleding voor onze chauffeurs

   16 oktober 2018

   Werknemers veilig, comfortabel en representatief kleden is vandaag de dag erg belangrijk. Professionele en goed zittende bedrijfskleding is daarom steeds meer in trek. Huuskes heeft Moderna Textielservice in de arm genomen voor de nieuwe kleding van chauffeurs.

   Servicemedewerkers met groot rijbewijs
   Vincent Koenderink, accountmanager Moderna Textielservice vertelt:”Bij Moderna begeleiden we bedrijven die het belang van professionele bedrijfskleding begrijpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Moderna verzorgd het creatieve proces, de productie en regelt de uiteindelijke levering.”

   “Onze chauffeurs zijn eigenlijk geen chauffeurs, maar servicemedewerkers met een groot rijbewijs”, vertelt Johan Greven, vestigingsmanager Huuskes Nijkerk en Beuningen. Iets waar Moderna Textielservice zich ook volledig in herkend. De chauffeurs van Huuskes komen dagelijks bij klanten, drinken een kopje koffie en horen wat er speelt op de werkvloer. Voor het bedrijf dus hele belangrijke collega’s. En naast dat ze in nette vrachtwagens rijden, is het ook van belang dat ze er representatief uitzien. Het werd tijd voor een nieuw jasje! Na een bezoek in Hardenberg ontdekte Huuskes de overeenkomsten (bijna eng zoveel). Het is een echt familiebedrijf waar alles in het werk gesteld wordt voor de klant. Het klikte en uiteindelijk heeft Huuskes samen de nieuwe bedrijfskleding uitgezocht, ieder detail werd bekeken. Johan Greven vertelt: “We hebben een aantal chauffeurs gevraagd of zij enkele weken de kleding wilden testen, naast kwaliteit en veiligheid moest het ook vooral lekker zitten. Op basis van die resultaten hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd en inmiddels zijn bijna alle chauffeurs van Huuskes voorzien van nieuwe kleding.”

   Nieuw dashboard
   Misschien zien we de oude bedrijfskleding wel terug in één van de dashboards van de vrachtwagen van Huuskes. Moderna Textielservice heeft ook geadviseerd in het recyclen van de oude kleding. Deze wordt ingezameld en de gerecyclede vezels worden vooral toegepast in de non-woven industrie. Met als belangrijke toepassingsgebieden de automobielindustrie en witgoed. Er worden onder andere dashboards, deurpanelen, maar ook nieuwe (wand)bekleding van gemaakt. Een mooi initiatief waar Huuskes graag aan meewerkt.

   Coporate Fashion Award
   Niet alleen Huuskes is tevreden over de nieuwe uitstraling, ook Moderna Textielservice is trots op het resultaat. Enkele weken geleden hebben ze de nieuwe bedrijfskleding van Huuskes aangemeld voor de Corporate Fashion Award 2018. “De eerste selectieronde zijn we doorgekomen, nu hopen we geselecteerd te worden voor de eindronde. Dat zou de kroon op deze mooie samenwerking zijn!” aldus Vincent Koenderink, accountmanager Moderna Textielservice.

    

   Nieuwsarchief