Home Nieuws Respect Zorggroep verlengt contract met Huuskes

   Respect Zorggroep verlengt contract met Huuskes

   31 juli 2015

   Vorige week tekende Respect Zorggroep een driejarige contractverlenging met Huuskes, ook de komende jaren blijft Huuskes totaalleverancier van het eten & drinken. Cliënten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen. Vanuit die basis biedt Respect Zorggroep zorg, behandeling en diensten. Kwaliteit in zorg en kwaliteit van leven staan centraal in de zorgvisie van Respect Zorggroep. Iedere cliënt bepaalt dat individueel. Zorg moet daarom op maat gesneden zijn. Huuskes biedt Respect Zorggroep ook haar producten en diensten op maat en vertrouwen erop dit ook de komende drie jaar te kunnen blijven doen.

   De belangrijkste reden van het succes was de app Eten & Zo die vanaf de introductie in de volle breedte in gebruik is genomen. Naast het eenvoudige en grafische gebruik, is de combi kopen en koken erg populair. Daarbij beschikt Respect Zorggroep over diverse restaurants die Huuskes belevert met verse producten. De restaurants zijn van hoog niveau waar koks zich creatief kunnen uitleven. Omdat ook Respect Zorggroep met een wijzigende bedrijfsvoering te maken heeft, zal in de nabije toekomst een beroep worden gedaan op de expertise van Huuskes en nieuwe of bestaande concepten worden ingezet en ontwikkeld. Partnership is hier met recht van kracht.

   Respect Zorggroep
   v.l.n.r.:
   Frits Nikkels (Verkoopdirecteur Huuskes), Yvonne Veenendaal (Hfd. Dienstverlening Respect), Andre Verdult (Facilitair Manager Respect).

   Nieuwsarchief