Home Nieuws Samenwerking Coffee Fresh

   Samenwerking Coffee Fresh

   6 juli 2015

   Donderdag 26 juni jl. heeft Ariette de Weerd van De Zorgmensen (voorheen De Woonmensen) de eer gehad de eerste automaat in gebruik te mogen nemen in het kader van de samenwerking tussen Coffee Fresh en Huuskes. Na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van een liquid koffieproduct op diverse zorglocaties heeft De Zorgmensen voor het nieuwe kantoor de stap gezet naar het instantkoffieproduct van Coffee Fresh en Huuskes.

   De Zorgmensen zijn niet ‘over één nacht ijs’ gegaan en hebben ook elders geïnformeerd naar de dienstverlening van Coffee Fresh. Het bezoek bij een relatie van Huuskes waar al werd gewerkt met Coffee Fresh gaf de doorslag. Een lekkere kop koffie uit een onderscheidende automaat met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De kop koffie die nu wordt gedronken is ongeveer de helft goedkoper als het liquid product.

   Het koffieproduct van Coffee Fresh kent ook vele logistieke voordelen omdat geen koeling voor opslag meer nodig is, het is tussentijds bij te vullen en kent geen gedwongen spoelcyclus waardoor de machine een hogere beschikbaarheid kent. Het koffieconcept waarvoor gekozen is wordt ondersteund door Coffee Fresh welke bekend is om zijn goede technische service.

   Voor het nieuwe kantoor van De Zorgmensen was elders een watermachine besteld, welke nog net geannuleerd kon worden omdat de nieuwe CF 1143 óók voorzien is van geïntegreerd koud water (tafelmodel). Het advies van Huuskes om het aanbod van Coffee Fresh nader te bekijken levert De Zorgmensen niet alleen een interessante huurbesparing op, maar ook een ruimtebesparing omdat één machine volstaat.Totaal 1

   Klik hier voor meer informatie over de samenwerking Huuskes – Coffee Fresh.

   Nieuwsarchief