Home Nieuws Stichting Bethanië vertrouwt op Huuskes

   Stichting Bethanië vertrouwt op Huuskes

   27 september 2017

   In een prachtige groene omgeving staat het mooie gebouw van Stichting Bethanië, een woon-, zorg- en dienstencentrum in Ede.

   Naast 36 appartementen voor ouderen met een “zwaardere” zorgvraag heeft het zorgcentrum het concept kleinschalig wonen, dit bestaat uit drie groepswoningen voor mensen met onder andere dementie. Verder is er een dagbesteding voor de mensen die nog thuis wonen en ondersteuning nodig hebben, een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een kapsalon, een fysioruimte, een therapeutisch bad en een kapel.

   Al ruim 15 jaar werkt Bethanië samen met Huuskes en dat contract is afgelopen week met drie jaar verlengd. Ben van Gils, Manager facilitaire dienst van Stichting Bethanië vertelt: “Het is een prettige samenwerking en Huuskes kan zo nodig snel inspelen op veranderingen bij Stichting Bethanië. Zo hebben we sinds enkele jaren het kleinschalig wonen, waar wordt besteld met de app Eten & Zo. Hiermee worden de dagelijkse boodschappen besteld via een tablet. Wij willen graag vers koken in ons restaurant, maar ook bij onze kleinschalige woningen. Bij Huuskes is dat, ook voor deze kleine groepen, geen probleem. We willen onze bewoners alles kunnen bieden. Het is belangrijk dat niet alleen wij, maar vooral onze cliënten tevreden zijn.”

   Martin Bos, Accountmanager van Huuskes, is trots op deze samenwerking: “We werken al jaren samen, je begrijpt elkaar en je kunt zo snel schakelen. De app Eten & Zo is voor de kleinere woonlocaties ideaal, maar voor het restaurant sluit de bestelsite Huib weer beter aan. We proberen altijd met hen mee te denken. ‘Doen wat je zegt’ dat past bij Huuskes en bij Stichting Bethanië.”

   Ben van Gils (Stichting Bethanië) en Martin Bos (Huuskes)

   Huuskes bedankt Stichting Bethanië voor het vertrouwen. Alle bewoners & medewerkers ontvingen een lekkere traktatie en er was een gezamenlijk cadeau voor de cliënten. We kijken uit naar de komende drie jaar!

    

    

   Nieuwsarchief